Mesajul unei învăţătoare pentru PĂRINȚII elevilor săi, te va atinge la inimă

0

Mesajul unei învăţătoare pentru părinţii elevilor săi, la examenul de Evaluare Naţională a devenit  viral pe internet. Învăţătoarea a dorit să transmită un mesaj important pentru părinţii elevilor aflaţi în faţa examenului de Evaluare Naţională. Aceasta roagă părinţii să nu le distrugă copiilor încrederea în ei dacă obţin o notă mică, să îi încurajeze și să le spună că este vorba doar despre o evaluare, că poate ei sunt făcuţi pentru lucruri mai mari și mai importante în viaţă.

Mesajul unei învăţătoare pentru părinţii elevilor săi

 

“Examenul de Evaluare Naţională şi perioada evaluărilor va începe în curând. Ştiu că toţi aveţi emoţii în legătură cu copiii voştri, întrucât cu toţii vă doriţi ca aceştia să se descurce cât mai bine. Dar vă rog să vă amintiţi că printre elevii care vor da evaluarea există un artist care nu are nevoie să înţeleagă matematica. Există un anteprenor căruia nu îi pasă de istorie sau limba engleză. Există un muzician ale cărui note la ştiinţă nu vor conta în viitor. Există un sportivale cărui abilităţi fizice sunt mult mai importante decât geografia. În cazul în care copilul vostru va obţine rezultate excelente, e grozav. Dar în cazul în care fiica sau fiul dumneavoastră nu va obţine numai rezultate de top, vă rog să nu le distrugeţi încrederea în sine sau demnitatea. Spuneţi-le că este în regulă. Este doar o evaluare. Sunt făcuţi pentru lucruri mai mari în viaţă. Spuneţi-le că indiferent de cât de mari sau de mici vor fi rezultatele că îi iubiţi şi că nu îi veţi judeca pentru ele. Vă rog, faceţi asta, şi când o veţi face, priviţi-vă copii cucerind lumea. O evaluare sau un rezultat mic nu le va curma visele şi nici talentele. Şi vă rog, nu cred că medicii şi IT-iştii sunt singurii oameni fericiţi în lume. Calde salutări, învăţătoarea Toşa Teodora”, a fost mesajul cadrului didactic.

Internauții s-au arătat încântați de cuvintele învățătoarea și ținut ca mesajul său să ajungă la cât mai mulți părinți aflați într-o astfel de situație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.