Program artistic sărăcăcios până în prezent la Zilele Orașului Satu Mare. Un alt nume s-a alăturat listei de artiști

0

Oare anul acesta Primăria a decis să nu arunce bani pe nume de artiști pe val care cer un onorariu extrem de mare pentru o prestație de 45 de minute sau anul acesta sponsorii sunt puțini? Până în prezent, nu foarte mulți artiști sunt confirmați la Zilele Orașului Satu Mare, asta în condițiile în care mai sunt doar nouă zile. 

Doar 9 zile ne mai despart de sărbătoarea care adună toți sătmărenii din județ la un loc: ,,Zilele Orașului Satu Mare 2019″. Cu câteva zile în urmă, primăria a mai anunțat un nume care va concerta între 24 și 26 mai la Satu Mare, Ovidiu Lipan Țăndărică, pe lângă celelalte nume: Vama, Bosquito, Goran Bregovic și Wedding and Funderal Orchestra și Rusza Magdi din Ungaria.

Program artistic sărăcăcios până în prezent la Zilele Orașului Satu Mare. Un alt nume s-a alăturat listei de artiști 1

Cu siguranță vor fi prezenți reprezentanților orașelor înfrățite, meșteșugari, artiști de muzică populară, ansambluri folclorice, concerte dedicate iubitorilor de folk, muzică populară și dansuri tradiționale, ca în fiecare an, însă, cu doar 9 zile înainte de marea sărbătoare, putem spune că, comparativ unii trecuți, programul artistic este unul sărăcăcios.

Primarul a anunțat în urmă cu ceva timp că urmează ca și alte nume să confirme prezența la Zilele Orașului, dar de atunci și până acum, doar Ovidiu Lipan Țăndărică s-a alăturat trupei Bosquito.

Dacă în anii trecuți cântau Carla’s Dreams, Andra, Delia sau Holograf, anul acesta, cel puțin până în prezent, nu este anunțat niciun nume ,,pe val” și nici alte programe artistice deosebite care să atragă și vecinii la noi de ,,Zilele Orașului”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.