Scenariu desprins din filmele de acțiune: Urmărire ca în filme pe străzile Sătmarului!

0

Un șofer contrabandist a dat de furcă polițiștilor noaptea trecută. În ciuda semnalelor poliției de a se opri pentru un simplu control, acesta a făcut exact contrariul: a început să gonească pe străzile sătmarului. A avut loc o urmărire ca în filme. Mii de pachete de țigări au fost găsite în mașina bărbatului.

Noaptea trecută, polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare au desfășurat o acțiune pe linia combaterii contrabandei și a traficului ilicit cu produse accizabile.

În jurul orei 22.30, polițiștii au oprit pentru un control un autoturism marca BMW, înmatriculat în România, care circula prin municipiul Satu Mare. Șoferul nu a ținut cont de semnalele polițiștilor de frontieră și și-a continuat drumul în goană pe străzile sătmarului, ceea a urmat, însă, este demn de scenariul unui film de acțiune.

A avut loc o urmărire ca în filme a oamenilor legii care au mers pe urmele șoferului, iar la scurt timp, aceștia au găsit mașina abandonată la câteva străzi distanță.

Pe bancheta din spate a mașinii se aflau mai multe colete cu țigări, introduse în saci de rafie.  Polițiștii au descoperit nu mai puțin de 6.500 pachete cu țigări, de diferite mărci, toate cu timbru duty free Ucraina, valoarea acestora ridicându-se la 76.000 lei.

Pe numele bărbatului, poliţiştii de frontieră efectuează acum cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, iar în continuare se vor face verificări pentru identificarea tuturor persoanelor implicate.

Scenariu desprins din filmele de acțiune: Urmărire ca în filme pe străzile Sătmarului! 1
Scenariu desprins din filmele de acțiune: Urmărire ca în filme pe străzile Sătmarului! 2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.