2000 de liberali prezenți la mitingul PNL de la Oradea. Ludovic Orban: ”Trebuie să dăm afară hoții din fruntea țării!”

0

Liberalii bihoreni au venit în număr impresionant la mitingul organizat, joi, în Sala Sporturilor din Oradea. Printre liderii prezenți, s-au numărat Ludovic Orban, Rareș Bogdan, Robert Sighiartău, Ilie Bolojan, Vasile Blaga…

Mesajele liderilor PNL prezenți la Oradea au vizat o promovare a referendumului pe Justiție din 26 mai și a mesajului de opoziție la actuala guvernare.

 

Ludovic Orban: PSD și ALDE fug de referendum, ca dracul de tămâie!

Șeful PNL a urmat exemplul Președintelui Iohannis și a îndemnat românii să iasă la vot în 26 mai și să voteze ”DA” la referendum…

“Ce-o să creadă Europa despre noi dacă nu mergem să votăm DA la referendum? Dar PSD ce-o să facă? O să-şi permită să facă orice. Oricine care intră în politică va înţelege că poate să fure liniştiţi. Putem accepta ca cei care fură din munca noastră să scape nepedepsiţi? (…) Preşedintele României a făcut ce trebuia să facă, a convocat referendumul, dar nu poate vota în locul nostru, în locul fiecărui român. E datoria noastră să informăm cetăţenii că trebuie să vină la referendum“, a spus Ludovic Orban, în discursul de încheiere.

Orban a dat asigurări că partidul său va repara ce a stricat PSD: “instituţiile statului să nu mai fie filiale de partid”, “oamenii de afaceri să fie sprijiniţi, nu ameninţaţi şi să li se ia şapte piei de pe ei“, sprijinirea sistemelor de educaţie şi de sănătate etc, pe scurt “să reinstaurăm meritocraţia, s-o readucem cu vârful în sus, să nu mai vedem în fruntea ţării toţi neaveniţii“, a susținut șeful PNL.

Ludvic Orban a atacat PSD-ul frontal, în speech-ul său de la miting, folosind tematica anticorupției:

”Am o vorbă: nici pecenegii, nici humanii, nici tătarii, nici turcii, nici fanarioții, nici rușii care au călcat țara asta n-au jefuit România așa cum a fost jefuită în ultimii 30 de ani de comuniștii travestiți care și-au bătut joc de noi și țin țara pe loc”.

 

Vasile Blaga, discurs mobilizator de campanie: Învingem PSD, dacă mergem să spunem oamenilor ce avem de gând să facem în Europa!

Vasile Blaga a ironizat sloganul PSD. “Auzi, patrioţi în Europa! Dar cine i-a împiedicat să fie patrioţi în România? Cine i-a împiedicat să facă spitale? Cine i-a împiedicat să facă şosele?”.

“Ne batem cu un PSD mai slab ca niciodată, care nu e în stare nici măcar să-şi ţină mitingurile decât cu jandarmii”, a mai spus Blaga.

 

“PSD nu e învins încă. Îi putem învinge spunând ce avem de gând să facem în Europa”, a continuat Blaga.

 

Mitingul s-a încheiat în acordurile Odei Bucuriei, imnul Europei și în decor de confetti…

 

 

 

 

Foto& info – Bihoreanul, G4media

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.