Celebrul actor Mihai Bendeac așa cum nu l-ați mai văzut, pe 21 mai, la Satu Mare

Pe Mihai Bendeac îl știți din postura de jurat la iComedy de pe Antena 1, dar mai ales din celebrul serial de pe același post de televiziune, Baieți de oraș, unde, actorul interpretează rolul unui manelist pe nume Roby Roberto, ,,În puii mei” sau interpretându-l pe regretatul Vadim Tudor sau Gigi Becali. Sunt roluri care ne-au făcut pe unii să râdem și poate pe alții să schimbăm canalul, dar cu toții îl știm pe Bendeac…dar nu și din postura asta. 
Mihai Bendeac nu apare doar emisiuni comerciale unde se ,,maimuțărește”, ar spune unii, ci este un actor din tânăra generație apreciat de cei mai mare actori români și care joacă pe cele mai mari scene de teatru din țară. Pe 21 mai vine la Satu Mare, în comedia: ,,Bani din cer”, în regia marelui Horațiu Mălăele. 

Celebrul actor și comediant din ,,Băieți de oraș” de la Antena 1 și jurat iComedy vine pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor, peste câteva zile.
Pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor, actorul va juca piesa de teatru ,,Bani din Cer”, în regia marelui actor și regizor, Horațiu Mălăele.
Alături de Bendeac, vor juca în aceeași piesă de teatru și actorii Mihaela Teleoacă, Dragoș Huluba, delia Nartea, Șerban Georgevici, Marius Drogeanu și Eugen Racoți, pe care sătmărenii vor avea ocazia să-i cunoască pe scena Casei de Cultură.
Spectacolul va începe de la orele 20:00, iar biletele se pot achiziționa de pe iabile.ro sau de la caseria sălii de spectacol.

Recommended For You

About the Author: alina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *