Mici infractori! Doi minori sunt complicii unui furt dintr-o scară de bloc

Doi adolescenți din Satu Mare, pentru care cea de-a 8 a poruncă învățată, dacă nu acasă, cel puțin la școală, nu înseamnă nimic, au furat componente dintr-o bicicletă din scara unui bloc din centrul Sătmarului. Ieri, ziua în amiaza mare, cei doi complici, au sustras roata din spate a unei biciclete care aparținea unei familii care locuiește în zona Centrului Nou.
Pentru că nicio faptă rea nu rămâne nepedepsită, cei doi au intrat în mare bucluc… pentru o roată. Scara blocului de unde a fost furată roata are instalat sistem de supraveghere, iar cei doi au putut fi văzuți în timp ce acționau, pe camere.
Familia păgubită nu a reușit să-i identifice pe micii infractori, de aceea a apelat la ajutorul mai multor sătmăreni înscriși într-un grup pe facebook.

,,Acești tineri au furat in data de 16 mai ora 12.24 roata spate marca WTB din aluminiu de culoare neagra dotata cu pinioane si disc frana de la o bicicleta tip mountain bike din zona Centrul Nou. Au fost surprinsi de camera de supraveghere. Distribuiti va rog. Cine poate să dea detalii sa ma contacteze în privat”. Multumesc, a fost mesajul proprietarului bicicletei

Recommended For You

About the Author: alina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *