Visezi să devii femeie pompier? Acum se poate și în Satu Mare! Sute de locuri au fost scoase la concurs

0

Vrei să devii pompier?

Încep înscrierile pentru una dintre cele mai apreciate profesii: meseria de pompier. Inspectoratul pentru Situații de Urgență Someș anunță că recrutează candidați pentru sesiunea de admitere 2019- ianuarie 2020 la instituţiile de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne (M.A.I.), pentru arma „Pompieri” şi la instituţiile de învăţământ ale Ministerului Apărării Naţionale care şcolarizează personal pentru nevoile M.A.I.

Ce este nou dar și surprinzător este că și femeile vor avea posibilitatea să devină pompier. Surpriza este că din acest an, pe toate locurile scoase la concurs, se pot înscrie și FEMEI.

Până la a-ți îndeplini visul, fie că este femeie sau bărbat, mai e doar un pas: Înscrierea.

La Facultatea de Pompieri sunt disponibile 50 de locuri în acest moment. Se depun cereri-tip înscriere se până la data de 24.05.2019, iar examenul de admitere se va desfășura în perioada: 22.07.2019 – 13.08.2019.

La Școala de Subofițeri de Pompieri sunt disponibile câteva sute de locuri. 300 de locuri pentru școala de suboifițeri, iar cererile-tip înscriere se pot depune până la data de 15.11.2019.

Ultimul pas, examenul de admitere, se va organizeaza în perioada: 10.01.2020 – 23.01.2020.

ISU Someș Satu Mare îi așteptată pe cei interesați cu detalii la sediul de pe str. Fabricii nr.35 sau pe www.isusatumare.ro – organizare – cariera.

Visezi să devii femeie pompier? Acum se poate și în Satu Mare! Sute de locuri au fost scoase la concurs 1

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.