Un banal chiștoc de țigară a fost cât pe ce să distrugă un apartament

0

Banalul chiștoc de țigară pot duce la nenorocire, dacă nu suntem atenți.

Un început de incendiu s-a produs în această dimineață într-un apartament de pe strada Belșugului din municipiul Satu Mare.

Vecinii au fost cei care au alertat pompierii   văzând că iese fum de la un apartament de la etajul 1. Până la sosirea salvatorilor, aceștia au încercat să forțeze ușa de la intrare, fără succes însă.
Prezenți la fața locului, pompierii au fost nevoiți să spargă ușa pentru că  nimeni nu se afla acasă. Apartamentul era inundat de fum, iar o parte din mobila de bucătărie ardea mocnit.

Din fericire nu se afla nimeni în apartament, astfel nu au existat victime. Pompierii au stins incendiul și au aerisit toate încăperile.

Se pare că incendiul a pornit de la coșul de gunoi. Proprietarul apartamentului aruncase câteva chiștoace de țigară fără a se asigura, însă, că acestea sunt complet stinse când a plecat de acasă.

Intervenția promptă a salvatorilor a făcut ca pagubele să fie aproape nesimnificative. A ars coșul de gunoi, mobilierul parțial și a fost degradată ușa de la intrare.

,,Atenție unde fumați!

Atenție unde aruncați țigara sau chiștocul! Acestea pot provoca incendii de proporții. Nu le aruncați la întâmplare sau în recipiente de plastic sau alături de deșeuri combustibile (hârtie, plastic, textile, etc.).”, este mesajul Pompierilor Satu Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.