Duminică, la Satu Mare, Hunor Kelemen a reiterat susținerea UDMR pentru corupție și subdezvoltare: ”Dragnea, de neînlocuit, Kereskenyi, primar încă 20 de ani!”

6

Formațiunea pe care o conduce fiind creditată cu tot mai puține șanse să atingă pragul electoral, de când a eșuat pe direcția intolerantă, anti-UE, de tip Orban Viktor și Fidesz, Kelemen Hunor a venit la Satu Mare duminică, în speranța că va reduce dimensiunile dezastrului.

Din nefericire, a susținut aceleași idei, care au adus UDMR în fundătura în care se află…

Și a reiterat același cinism politic, cu care UDMR își justifică, eventual doar sieși, eroarea coabitării parlamentare subterane cu PSD și ALDE, ce asigură susținerea parlamentară necesară Guvernului Dăncilă…

Kelemen Hunor crede că Liviu Dragnea este un ”lider cu viziune și puternic moral”

Duminică, la Satu Mare, Hunor Kelemen a reiterat susținerea UDMR pentru corupție și subdezvoltare: ”Dragnea, de neînlocuit, Kereskenyi, primar încă 20 de ani!” 1

Duminică ne-am lămurit cu toții de ce UDMR a votat în Parlament pentru a susține corupția: pentru că reprezentanții UDMR se simt ideal în coabitarea parlamentară discretă cu guvernarea PSD/ALDE.

Acesta este răspunsul UDMR la afirmația lui Ludovic Orban că PNL speră să câștige un procent bun la europarlamentare, astfel având legitimitatea să dea jos Guvernul Dăncilă și să preia guvernarea:

” Ideea să îi omorâm pe pesediști şi pe cei de la ALDE e o idee generoasă, dar ce se va întâmpla a doua zi? Ok, ai făcut, ai rezolvat, în a doua zi ce urmează? Eu nu văd ideea în jurul căreia se poate forma o majoritate şi nu văd un lider. Nu există un lider în acest moment în zona Opoziţiei care are capacitatea politică, are autoritatea necesară, are viziunea necesară, moral stă extrem de puternic ca să coaguleze o majoritate. Eu nu văd un lider, a declarat, în conferință de presă, Hunor Kelemen.

Între timp, cu cinismul recunoscut, UDMR își negociază susținerea oferită PSD-ALDE, extrem de pragmatic.

Un exemplu în acest sens este modul în care au ”rezolvat”cazul Cimitirului din Valea Uzului: după câteva declarații publice ale șefului UDMR, ”liderul patriot” Liviu Dragnea a avut grijă ca Ministerul Culturii să blocheze tot, în legătură cu Cimitirul, unde eroii români au primit ”cadou”, de la elemente extremiste asociate cu UDMR, niște saci de gunoi.

UDMR face parte din PPE, însă susține guvernarea coruptă a PSD-ALDE, astfel reiterând opțiunea pentru o direcție politică anti-europeană, extremistă, de tip Fidesz și, în mod cert, anti – PNL și anti-PPE!

Obrăznicie de tip Kelemen Hunor: Cioloș, Barna, Ponta, Ludovic Orban sau Traian Băsescu sunt politicieni slabi. Gabor Kereskenyi, în schimb, nu!

Duminică, la Satu Mare, Hunor Kelemen a reiterat susținerea UDMR pentru corupție și subdezvoltare: ”Dragnea, de neînlocuit, Kereskenyi, primar încă 20 de ani!” 2

Șefii UDMR continuă să-și sfideze propriul electorat: la Satu Mare, duminică, Hunor Kelemen a explicat de ce susține guvernarea coruptă aflată sub controlul lui Dragnea – deoarece nu există alternativă la Dragnea în politica din România(?!?!?).

Dragnea e așa un lider politic de ”impunător”, încât se bucură de susținerea UDMR.

Absolut hilar, Hunor a afirmat la Satu Mare că nu poate identifica alt lider politic capabil să-l înlocuiască pe Liviu Dragnea, ca depozitar al puterii în România…

“Traian Băsescu – haideţi să fim totuşi oameni serioşi, după 10 ani cine mai vrea cu Băsescu? Pe lângă Iliescu e al doilea care a făcut cele mai multe dezastre în această ţară. N-o să ne întoarcem la Băsescu, bănuiesc eu. Ludovic Orban – mă îndoiesc că ar fi liderul în jurul căruia se poate forma o majoritate. Dan Barna sau Dacian Cioloş – nu cred. Victor Ponta – nu mi se pare. Deci avem o problemă. Eu spun că acest guvern poate fi înlocuit oricând când există o majoritate şi când această majoritate are capacitatea să dea un nou guvern, ceva coerent măcar pentru o perioadă scurtă, până în 2020”, a afirmat Kelemen Hunor, conform România TV.

E greu să iei în serios astfel de afirmații, însă acestea cadrează cu cinismul incredibil pe care îl manifestă UDMR, în ultimul timp: reprezentanții acestei formațiuni nu dau doi bani pe dezvoltarea țării în care trăiesc, urmărind doar atingerea unor scopuri politruce, meschine, pe linia intoleranței – chiar a separatismului etnic – promovate de Orban Viktor și partidul anti-european, extremist, pe care premierul ungar îl conduce.

Dovadă în acest sens este faptul că, absolut fără fundament, Kelemen Hunor a dat asigurări la Satu Mare că actualul primar Kereskenyi a dezvoltat orașul și a adus ”normalitatea”. Desigur, detaliind, a explicat că actualul primar a făcut treabă bună cu plăcuțele bilingve, ce redau denumirea străzilor…

Ca atare, a concluzionat că-și dorește ca Gabor să rămână primar încă 20 de ani!

Aceleași minciuni propagandistice le-a susținut Hunor și în 2016: ” Prin programele cu care vine domnul Kereskenyi Gabor, prin modalitatea de a face politică, prin apropierea domnului Kereskenyi de oameni, de cetățeni, eu cred că este garanția ca Satu Mare să reintre pe un drum al dezvoltării și să recupereze ceea ce s-a pierdut. Domnul Kereskenyi Gabor este soluția ideală pentru municipiul Satu Mare. Este singurul candidat care poate să-l învingă pe domnul primar Coica. De aceea eu cred că toți cei care doresc o schimbare, au șansa de a pune ștampila pe numele lui Kereskenyi Gabor. El va fi primarul fiecărui om,fiecărui cetățean, român, maghiar, șvab, rom”.

Devenit Primar al Sătmarului, Kereskenyi a dovedit exact contrariul: nu are respect pentru Sătmăreni și nu a contribuit cu nimic la dezvoltarea orașului…

Pentru argumentarea celor de mai sus, accesați aici, aici, și aici, investigații jurnalistice, care aduc nenumărate probe în acest sens…

Ce-a dovedit Hunor Kelemen, duminică, la Satu Mare

Duminică, la Satu Mare, Hunor Kelemen a reiterat susținerea UDMR pentru corupție și subdezvoltare: ”Dragnea, de neînlocuit, Kereskenyi, primar încă 20 de ani!” 3

1. UDMR susține guvernarea coruptă de la București, deoarece poate negocia foarte bine diverse obiective ale politrucilor cu tendințe extremiste, anti-europene, care conduc Uniunea acum.

2. Strategiile UDMR, nu că sunt anti-românești, ci sunt vădit anti-minoritatea maghiară: Kelemen și ai lui nu dau doi bani pe principiile sănătoase ale etnicilor maghiari – anticorupție, pro-UE, dezvoltare – tot ce doresc, atunci când ne cer votul, este să aibă ceva de dat la schimb, când negociază cu infractori și corupți, ca Liviu Dragnea.

3. UDMR nu dă o ceapă degerată pe dezvoltarea Sătmarului – ca atare, în loc să critice faptul că sub administrarea lui Kereskenyi Gabor, orașul a făcut pași înapoi, Hunor Kelemen susține că și-l dorește primar pe acesta încă 20 de ani, pe motiv că a pus niște plăcuțe bilingve pe stradă. E greu de crezut că asta ține loc de dezvoltare.

4. UDMR susține guvernarea coruptă de la București și trădează principiile familiei politice europene, din care face parte, înscriindu-se, fără vreun dubiu, pe traiectoria descrisă de Orban și Fidesz – una ce duce într-o fundătură anti-EU, populist-extremistă.

5. Kelemen Hunor și partenerii săi politruci din conducerea UDMR sunt preocupați de un singur aspect: inserarea în propaganda ieftină pe care UDMR o promovează a unor elemente, prin care să manipuleze etnicii maghiari cinstiți, cu principii sănătoase, să le mai dea încă o dată, fără rost, votul. De fapt…cu mult rost, în sensul în care cine votează UDMR, votează PSD, partid cu care – este foarte evident că – șefii UDMR au o înțelegere de susținere reciprocă!

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.