Ineficiența deputaților PSD: 53.000 de lei lunar, dar se fac remarcați doar pe Tinder – o aplicație de întâlniri

0
Sursa:Protv

După aproape 3 ani în Parlament, unii din aleşii s-au remarcat mai degrabă prin scandaluri, şi mai puţin prin eficienţă. Dacă în rândul Opoziţiei nu sunt foarte mulţi cei care nu şi-au dat interesul deloc, mare parte dintre cei de la putere s-au limitat la sta în bănci, pentru a vota la nevoie. O demonstrează datele oficiale.

Despre efortul și eficiența deputaților PSD în Parlamentul României.

Spre exemplu, Aida Căruceru, este deputat PSD la primul mandat și secretar al Comisiei Juridice. În aproape 3 ani de mandat, a luat cuvântul doar să-și citească declarațiile politice și să depună jurământul de investitură, anunță Protv. În schimb, luând exemplul liderului PSD Liviu Dragnea, și aceasta a invitat un jurnalist la baie, făcându-se astfel remarcată.

Ineficiența deputaților PSD: 53.000 de lei lunar, dar se fac remarcați doar pe Tinder - o aplicație de întâlniri 1

(Aida Căruceriu – dreapta)

Nu este singurul deputat din partea PSD fără activitate în Parlament. Un alt deputat PSD, Alina Teiș motivează că are timp, atunci când este întrebată ce proiecte a depus sau dacă a luat cuvântul în plen.

Mitică Mărgărit, este un alt deputat PSD care excelează la capitolul ineficienţă, cu 7 minute vorbite în plen în 3 ani. Nu o fi el prea vorbăreț în Parlament, însă, cu siguranță este pe Tinder, o aplicație de întâlniri pe care și-a făcut cont deși este însurat. Pe Tinder își spune Marius.
De fapt, singurul lucru prin care s-a făcut remarcat este contul său pe Tinder, până acum.

Ineficiența deputaților PSD: 53.000 de lei lunar, dar se fac remarcați doar pe Tinder - o aplicație de întâlniri 2

Stai aşa, că m-a luat presa”, i-a spus persoanei cu care vorbea la telefon. Întrebat ce proiecte a depus, a răspuns doar că „La grup, la PSD, sunt toate proiectele pe care le-am depus cu toţii”, apoi a fugit.

Pentru toate aceste lucruri, aleşii primesc un salariu de cel puţin 19.000 de lei brut pe lună, la care se adaugă alte beneficii. Li se decontează transportul şi telefonia mobilă, au cazarea plătită, diurna, plus sume forfetare de aproape 28.000 de lei, pentru cabinetele parlamentare. În total, peste 53.000 de lei lunar, informează Protv.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.