Paradisul pe meleagurile sătmărene. Satu Mare are ,,stațiune” de lux unde se pot practica sporturi nautice!

0

Cu gândul la vacanță? Ce ziceți de o alternativă pentru litoralul românesc chiar la noi, în județul Satu Mare?

Avem litoral și în județul Satu Mare, iar el se găsește nu prea departe, la Medieșu Aurit, acolo unde proprietarii unei pensiuni au creat un mic paradis.
Pensiunea Brise din Medieșu Aurit poate concura cu stațiunile de lux de pe litoralul românesc, iar sătmărenii și nu numai, sunt mult mai aproape acum de a se bucura de plajă, soare și un lac superb.

Pentru cei care nu știu, nu mai suntem acum nevoiți să străbatem țara în lung și-n lat pentru o vacanță pe litoral. Proprietarii pensiunii Brise au adus nisip fin pe malul unui lac artificial cu apă cristalină. Poate că nu are miros de mare și nici valuri, dar lacul imens, are același nisip fin pe care îl găsim pe orice plajă și parcă te face să îți treacă dorul de Mamaia.
Când spunem că plaja poate concura cu stațiunile de lux de pe litoral chiar nu glumim. Pe lângă superbul lac, nisip și soare, cei care aleg să petreacă timp la Pensiunea Brise, se pot bucura și de spoturi nutice.

,,Deocamdată oferim acces doar celor care se cazează și celor care vor să practice sporturi nautice. Doar pentru plajă, nu. Avem 2 skijet-uri (unul de 90 cp si celalalt 230 cp), 2 barci ( una 50 cp si cealaltă 135 cp), care conform legii nu putem să le închiriem decât celor care au permis. În schimb, sporturile nautice constă în tractare cu schiuri, plăci și gonflabile de toate felurile. Mai avem 5 hidrobiciclete și 6 caiace care sunt pentru închiriat. Prețurile diferă în funcție de ce alege clientul.”

O noapte de cazare aici costa 35 de euro, iar Pensiunea Brise este alternativa unei vacanțe pe litoral. Drumul nu este la fel de lung și de costisitor precum călătoria cu trenul sau avionul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.