Opreștefrauda.ro, site-ul pe care se pot raporta fraudele electorale

1

PNL a creat un site, oprestefrauda.ro, unde pot fi semnalate tentativele de fraudare a alegerilor și de boicotare a referendumului

Acest site este o inițiativă a Partidului Național Liberal, venită în sprijinul tuturor cetățenilor români, cu scopul de a facilita aducerea la cunoștința publicului a oricărei tentative de abuz sau modalitate de fraudare a procesului electoral, se precizează pe site.

Liberalii susțin că au recurs la acest demers, deoarece ”PSD e disperat”, motiv pentru care pesediștii sunt capabili să apeleze la orice formă de amenințare, șantaj, fraudă sau abuz, ”pentru a-i împiedica pe oameni să voteze în conformitate cu propria lor conștiință”.

Ca argument în susținerea celor de mai sus, este postată și o înregistrare video, în care ministrul Economiei, Niculae Bădălău, este înfățișat îndemnând într-o ședință de partid la boicotarea referendumului pe Justiție.

Conform liberalilor, liderii PSD ar pune presiune pe primari, pentru a bloca participarea la referendum, iar acest clip video arată cum acționează șefii din PSD.

 

Liberalii arată cu degetul și spre unele instituții ale statului, care funcționează ca ”filiale ale PSD” și care întreprind abuzuri similare:

CNA și AEP comit niște abuzuri inimaginabile de boicotare a Referendumului la ordinul lui Dragnea care este disperat că va ajunge la pușcărie. CNA a interzis astăzi alocarea de timpi de antenă pentru promovarea Referendumului la televiziuni și radio și a interzis difuzarea clipului de promovare a Referendumului cu președintele Klaus Iohannis”.

Demersul anti-fraudă electorală este intens promovat și de candidații liberalilor:

Dumneavoastră vă dați seama cât de mult se tem cei din PSD și ALDE de Referendum? Nu-i nimic, nu puteți voi sabota cât putem noi vota! Blocarea președintelui Klaus Iohannis de a se exprima este dovada cea mai limpede că nu a greșit! PSD nu dorește în primul rând să câștige alegerile europene, ci să blocheze validarea Referendumului”, este mesajul postat de Rareș Bogdan pe contul său oficial de Facebook.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.