PSD nu se lasă! Teodorovici vrea să CUMPERE Diaspora înainte de ALEGERI!

0

 Teodorovici vrea să cumpere Diaspora și face promisiuni înainte de ALEGERI: Vor trimite bani în România fără comision.

Cu câteva zile înainte de 26 mai, ziua în care românii din țară și cei din diaspora vor vota pentru europarlamentre, Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, aruncă ,,o pastilă” românilor din diasporă pe care, probabil, vrea să-i convingă să ,,ștampileze trandafirii” 🙂 pe data de 26 mai. Acesta a exprimat public că dorește ca românii plecați peste hotare să nu mai plătească comisioane pentru banii transferați în țară, “către cei dragi de acasă”.

Interesant este faptul că Teodorovici vine cu această măsură chiar înainte de alegeri, simțind cel mai probabil că PSD pierde teren în Diasporă. Conform celor mai recente sondaje, voturile celor din diasporă vor merge către Partidului Național Liberal, partid care se află pe primul loc în preferințele românilor pentru alegerile europarlamentare din 26 mai 2019.

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a vorbit astăzi, la Suceava, despre un mecanism de transfer al banilor pe care românii din străinătate îl fac în România. Ministrul a precizat că transferurile se vor face fără comisioane.

„S-a discutat foarte mult timp despre un mecanism de transfer mult mai facil al fondurilor pe care romanii din afară îl trimit către copiii, parinți.

Prin CEC se va lansa foarte curand un pachet prin deschiderea de sucursale, birouri în afara țării unde trăiesc comunități importante de români, să își deschidă mai ușor conturi și, asta e foarte important, pentru a transfera fară comisioane bani cître familii, către cei dragi de acasă”, a declarat Eugen Teodorovici într-o conferință de presă.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.