Un recidivist a atacat din nou! Incredibil ce a putut să-i facă unui bărbat

0

Un bărbat din satul Chilia, județul Satu Mare a fost victima unui recidivist, consătean cu el!

În data de 16 mai 2019, victima primise cu puțin timp înainte să fie tâlhărit, un mandat poștal cu suma de 850 de lei de la fiica sa care locuiește în Baia Mare. În aceeași zi, bărbatul a mers la cumpărături la magazinul din sat, unde ar fi sesizat că un bărbat din același sat, pe care îl cunoștea, ar fi observat că deține o sumă importantă de bani la el.

După mărturiile bărbatului recidivist, se pare că acesta și-a plănuit încă din acea zi tâlhăria, ba chiar i-ar fi spus un alt bărbat din același sat că va împărți banii cu el.

Martorul susține că a refuzat suma de bani și a încercat să-l convingă pe tâlhar să nu recurgă la acest gest pentru că nu este bine și va fi arestat.
Două zile mai târziu, pe data de 18 mai, când victima se afla în locuința sa, pregătit de culcare, la orele 23:00, cu ușa neasigurată, recidivistul a intrat peste el cu scopul de a fura.

Pentru că nu a găsit niciun ban, acesta a început să-și lovească victima și să să-i ceară toți banii pe care îi are. Observând că bărbatul are un portofel într-un buzunar al unor pantaloni, acesta i-a sustras și a plecat, aruncând portofelul în urma lui. În portofelul bărbatului păgubit se aflau 550-560 de lei. După incidentul nefericit, victima s-a ales cu mai multe lovituri la nivelul feței și fără suma de bani.

În dimineața următoare, puțin peste ora 08:00, recidivistul a trecut din nou pe la același bărbat căruia i-a povestit despre planul său în urmă cu două zile și i-a mărturisit fapta sa, solicitându-i ,”să tracă din gura că totul va fi bine”.

În aceeași dimineață, victima a povestit unui bărbat din vecini despre ce i s-a întâmplat seara trecută și l-a rugat să anunțe autoritățile. Câteva ore mai târziu, în jurul orei 12:00, Poliția s-a deplasat la locuința în care se afla tâlharul.

După ce l-au controlat, polițiștii au descoperit asupra sa suma de 445 de lei, sumă care a fost înapoiată victimei. În urma incidentului nefericit, victima va avea nevoie de câteva zile de spitalizare.

Tâlharul și-a recunoscut fapta, iar cu acestă ocazie s-a descoperit faptul că el nu se află la prima sa faptă penală. În 2010 acesta a mai omorât un om.

Acesta se află acum sub arest preventiv pentru 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.