Ce face copilul tău vara asta? Trimite-l în tabără pentru o vară memorabilă

0

Cei de la Caiac SMile au găsit modalitatea perfectă prin care să-i scoată pe cei mici din fața tabletei și să lase la o parte jocurile cu monștri și să spargă plictiseala celor care nu fac mai nimic în cele 3 luni de vacanță. Astfel s-au gândit să organizeze tabere de vară pentru copii, menite să le ofere o vară memorabilă, iar pentru 5 zile de tabără, prețurile sunt chiar accesibile. Toate activitățile se vor desfășura în județ. 

Caiac SMile dă startul Taberelor de vară pentru copii „Aventură în Natură”, desfășurate în perioada 17 iunie – 07 septembrie, sărbătorind intrarea în vacanţa estivală – luni, 17 iunie – la Lacul Lui Pintea.
Cei de la Caiac SMile vor să-i aducă pe copii în aventura vieții lor sau cel puțin a acestei vacanțe de vară.
Limita de vârstă este de 5 ani şi până la 14 ani. Activitățile vor avea loc, pe rând, la Lacul lui Pintea de la Livada, Lacul de la Iojib, Baza Sportivă – Ştrandul Satu Mare şi Luna Şes.

Există și un orar săptămânal pentru aceste activități: de luni până vineri, între orele 8 şi 17, iar programul şi locaţia fiecărei zile va fi anunţat la început de săptămână. Caiac SMile a gândit un program dinamic, pentru a ţine copiii ocupaţi, fericiţi şi sănătoşi, oferindu-le o vacanţă plină de aventură şi relaxare, într-un context al mişcării în natură, având la dispoziţie diversitatea generoasă a formelor de relief: lac – munte.

Ce face copilul tău vara asta? Trimite-l în tabără pentru o vară memorabilă 1

Ce face copilul tău vara asta? Trimite-l în tabără pentru o vară memorabilă 2

Copii vor avea parte de tot felul de aventuri. De la plimbări cu caiacul, învăţarea şi perfecţionarea unor tehnici de vâslire şi self rescue; activităţi sportive: baschet, volei, fotbal etc; dezvoltare personală prin joc de teatru; pictură pe jucării de lemn (dăm viaţă jucăriilor dezvoltând îndemânarea şi creativitatea); instructaj şi tehnică de supravieţuire pe munte și până la prezentare tehnici de prim ajutor şi igienă generală.

Ce face copilul tău vara asta? Trimite-l în tabără pentru o vară memorabilă 3 Ce face copilul tău vara asta? Trimite-l în tabără pentru o vară memorabilă 4

Un lucru foarte important la care s-au gândit cei de la Caiac SMile este siguranța copiilor. Pentru siguranța lor, în timpul activităților, echipa Multisalva oferă serviciile de salvamar, iar siguranța pe munte va fi asigurată Serviciul Public Județean Salvamont Satu Mare, jucăriile de lemn vor fi puse la dispoziție de Atelier Bricolaj, vom avea parte de prezența unor reprezentanți ai Crucii Roșii, iar pe durata fiecărei zilede tabără vom avea alături și un cadru medical specializat în lucrul cu copiii.

Ce face copilul tău vara asta? Trimite-l în tabără pentru o vară memorabilă 5

Preţul săptămânal al taberei este de 350 lei și include masa de prânz zilnică şi transportul în tabără. Copiii vor fi preluaţi de organizatorii taberei din 2 puncte de întâlnire din oraş , anterior stabilite cu părinţii, pentru a facilita accesul acestora la programul taberei.

Dacă vreți să vă trimiteți copilul în aventura vieții lui, înscrierile şi rezervările se fac la 0760.291.669 (Ionuţ Stancovici) şi 0755.252.280 (Ramona Corodan), precum şi paginile Social Media de pe Facebook şi Instagram: Caiac SMile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.