Incredibila experiență a unui sătmărean. A aflat că trebuie să plătească un credit pe care nu l-a făcut

0

Eroarea unui bănci l-a costat nervi, nesomn și mai multe drumuri pe un sătmărean. Acesta a fost înștiințat pe adresa de mail despre faptul că pe conturile sale s-a instituit o propire de aproape 2.000 de lei în urma unui credit făcut la Raiffeisen Bank. Un credit făcut pe numele Cristian B., din Satu Mare. Greșeala băncii a fost că a trimis înștiințarea persoanei greșite.
Se pare că persoana în cauză și care ar fi trebuit să achite o sumă de aproape 2.000 de lei este un alt bărbat, cu exact același nume, dar din județul Bihor.
După vestea șoc, primită prin mail și știind că nu a luat niciun credit de la nicio bancă, cum povestește chiar el, sătmăreanul a început să de-a telefoane și în felul acesta, misterul a fost elucidat. Sătmăreanul a fost sfătuit de către executorul care dispus propirea să facă o reclamație la banca din oraș și mai ales, să se asigure că nu mai figurează în baza lor de date.

Despre experiența creditului povestește chiar el.


,,Noapte Mintii !!! Sau am trait sa o vad si pe asta. Cer explicatii celor de la Raiffaisen Bank !
In Romania chiar totul este posibil ???

Am primit acest mail/notificare de la Raiffaisen Bank dupa cum puteti vedea si voi in poza atasata de mine.
Am intrat pe Google si am cautat un Nr.de contact de la doamna Executor BEJ CHIZEC etc, să mă interesez și eu să văd despre ce este vorba. Doamna a fost foarte draguta si amabila si s-a uitat imediat dupa numar dosar 894/2019 si spre mirarea noastra este vorba de un credit luat in 2011 pe numele B. Cristian si o datorie cu un contract de credit din 24.08.2011, valoarea creditului restant este de 1961.99 RON mi-a spus doamna ca pt.asta s-a insituit propirea…Si am spus doamnei executor ca eu nu am luat niciun credit niciodata in viata mea de la nici o banca.
Doamna si dupa asta a fost foarte amabila si a verificat dupa CNP si ne-am dat seama ca este vorba de alt Cristian B din Comuna Ciumeghiu – Bihor iar la CNP este vb de 190…etc deci o persoana nascuta din 1990 si din alt oras, alta localitate etc si ca greseala le apartine in totalitate celor de la banca.

Dar fiind notificarea pe adresa mea de e-mail doamna executor mi-a spus sa merg neaparat la Banca Raiffesen la noi in Satu Mare sa fac o reclamatie in scris si sa cer sa-mi arate documentul in baza careia au infiintat proprirea…daca nu vreau sa ma trezesc ulterior cu surprize deorece figurez la ei in baza de date asa.

Cam atata pe scurt si asta am sa si fac ce mi-a recomandat doamna executor dar până atunci am decis sa postez pe facebook cu documentul atasat de mine care dovedeste greseala celor de la banca si poate cine stie se vor sesiza si autoritatile (ANPC)-spre exemplu, pt nervii bagati in stomac si pentru ca m-au pus pe drumuri din timpul meu liber benzina mea si asa mai departe…
Astept raspuns/scuze si de la banca in caz ca vede cineva de acolo postarea si doresc sa de-a explicatii.”, a fost mesajul lui Cristian B

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.