Pompierii sătmăreni, pot! #șitupoți să dăruiești fericire printr-o jucărie. Alătură-te campaniei!

0

Kevin Heath spunea: „Pe masură ce cresc, copiii pot uita ceea ce le-ai spus, dar nu vor uita felul în care i-ai făcut sa se simtă.”
La asta s-au gândit Salvatorii sătmăreni, probabil, mulți dintre ei, părinți, la rândul lor, când au decis să se implice într-un caz umanitar unde oricine poate aduce un strop de fericire în inima unui copil.

Când nu salvează vieți și nu sting incendii, pompierii sătmăreni își găsesc și alte ocupații în care neapărat bucură pe cineva. Când nu se află în misiune se implică în ajutoarea copiilor aflați în centrele de asistență socială sau din secțiile de pediatrie.

Astăzi au găsit timp să se alăture unui cauze umanitare inițiată de către cei de la Gemelii, numită #șitupoțiajutaunsufletmic, ocazie cu care, Salvatorii, au lăsat la o parte grijile și s-au gândit la cei mai neajutorați ca ei – copiii.

Pompierii sătmăreni, pot! #șitupoți să dăruiești fericire printr-o jucărie. Alătură-te campaniei! 1

,,Stă în firea noastră să ajutăm și să ne implicăm, așa ca ne-am mobilizat și am adus fiecare câte o jucărie sau o carte, care să aline măcar puțin din suferința copilașilor care le vor primi.

Ne bucurăm că am putut răspunde acestei propuneri. Felicităm inițiatorii campaniei și le mulțumim că ne-au dat ocazia să ajutăm și în acest fel!

În zilele următoare acțiunea se va desfășura și în subunitățile noastre din Carei și Negrești Oaș.”, a fost mesajul ISU Satu Mare

Campania inițiată de către cei cei de la Gemelli își propune să strângă donații pentru centrele de asistență socială și secțiile de pediatrie din județul Satu Mare. Campania este în plină desfășurare și va ține până în luna septembrie a acestui an, prilej cu care sunt invitați toți sătmărenii să dăruiască minim o jucărie copiilor mai puțin norocoși sau bolnavi, iar în schimb, vor primi o felie de pizza din partea Gemelii, între orele 09 și 18:00, în toate cele 3  locații, dar și pe www.pizzagemelli.ro

Pompierii sătmăreni, pot! #șitupoți să dăruiești fericire printr-o jucărie. Alătură-te campaniei! 2

  Pompierii sătmăreni, pot! #șitupoți să dăruiești fericire printr-o jucărie. Alătură-te campaniei! 3

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.