Localitatea din Satu Mare unde, din gropi, îți poți face piscină. Pățania unui tânăr pe drumul de coșmar

0

Satu Mare s-a transformat, ușor, în județul craterelor. Drumurile au devenit un coșmar pentru sătmăreni, iar tot mai mulți șoferi au ajuns la capătul răbdării. Despre unele drumuri nici măcar nu mai putem vorbi despre gropi, ci despre adevărate cratere.

Așa se întâmplă și cu drumul județean Dj 195, în localitatea Cărășeu. Aici, gropile s-au transformat în cratere, iar tot mai mulți șoferi își distrug mașinile. Dacă te prinde noaptea prin această zonă, riști să rămâi cu mașina în pană.
În această dimineață, un tânără sătmărean, ne-a semnalat problema cu care s-a confruntat el și mai mulți șoferi, noaptea trecută.

La orele 22:30, când se întorcea acasă, după un drum lung, din cauza craterelor care și-au făcut apariția în asfalt, a rămas cu mașina în pană. A fost nevoit să tragă pe dreapta și să schimbe roata, iar în cele aproximativ 10 minute în care a înlocuit roata de la mașină, tânărul a povestit că alți doi șoferi au oprit mașinile pentru exact același motiv.

Mai rău este că gropile imense se află pe toată suprafața benzii de circulație, ceea ce înseamnă că sunt imposibil de evitat, iar pe deasupra, craterele sunt nesemnalizate.

,,Poți muri!”, a conchis tânărul din Satu Mare, care ne-a povestit întâmplarea.

Localitatea din Satu Mare unde, din gropi, îți poți face piscină. Pățania unui tânăr pe drumul de coșmar 1
Localitatea din Satu Mare unde, din gropi, îți poți face piscină. Pățania unui tânăr pe drumul de coșmar 2

Cu siguranță acesta nu este un caz izolat.
La începutul acestei luni, Consiliul Județean a anunțat modernizarea DJ 195 care cuprinde Ardud, Viile Satu Mare , Tătărești , Necopoi  și Cărășeu, a fost semnat pe 7 mai, însă abia peste 2 ani vor fi gata lucrările.

 

Contractul prevede lucrări de modernizare a părții carosabile, asigurarea scurgerii apelor prin înlocuirea sau repararea podețelor și refacerea șanțurilor, precum și realizarea semnalizării rutiere orizontale și verticale, anunță Consiliul Județean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.