Mesajul emoționat al unei eleve eminente din Satu Mare: „Primul vot e ca primul sărut. Să fim atenți la cine-l dăm, ca să nu ne pară rău după aceea!”

0

O adolescentă din Satu Mare, pe numele ei Hannelore Ghișan,  a postat în grupul său de prieteni un mesaj emoționant pentru a mobiliza lumea la vot.
La vot responsabil! Se numește Hannelore Ghișan, are doar 19 ani, este eleva în ultimul an de liceu  și pe 26 mai va vota pentru prima dată. 

„Numele meu este Hannelore Ghișan, clasa a 12-a la Colegiul «Mihai Eminescu» din Satu Mare. Fetelor, pe 26 mai, pentru multe dintre noi este pentru prima oară când votăm. Pentru mine, dar și pentru voi, primul vot este ca primul sărut. De aceea, să fim atente la cine-l dăm, ca să nu ne pară rău dupa aceea!”, a fost mesajul tinerei pentru prietenii săi

Prin acest mesaj, Hannelore a încercat să convingă și alți adolescenți să meargă duminică la vot și să voteze responsabil.
Hannelore Ghișan se află în ultimul an de liceu, iar în curând va absolvi Colegiul Național „Mihai Eminescu” din Satu Mare, cu o medie generală aproape de 10, iar în toți anii de școală, a avut numai rezultate excepționale.

Vorbește fluent engleza și a luat Cambridge-ul cu cel mai înalt calificativ, C2. Acum se pregătește pentru Facultatea de Inginerie Medicală din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca.

Pe lângă toate astea, adolescenta se implicată civic și este voluntară la Crucea Roșie. De trei ani este mândra președinta pe județ a organizației de tineret.

Pentru cei indeciși, pentru cei care nu știu cui să ofere votul lor pe 26 mai, poate pentru tineri ca Hannelore merită să te gândești de 2 ori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.