Negrești – Oaș, Teleormanul de la Satu Mare. Liberalul Adrian Cozma denunță public tentativa jenantă a Aureliei Fedorca (PSD) de a mitui copiii Oșenilor, în ultima zi de campanie electorală

4

Vineri, a fost atmosferă ceaușistă în Negrești-Oaș: șefa PSD, Aurelia Fedorca, a dat ordin activului de partid din școlile locale să întrerupă orele de curs și să adune toți copiii într-o sală festivă, sub pretextul unei gale de premiere, ce reiterează timpurile de tristă amintire.

Cu mic cu mare, copii, profesori, sportivi locali, chiar ONG-uri au umplut ochi o sală festivă, ca să dea bine în poze, ca pe timpuri, că așa vrea tovarășa de la partid. Ca răsplată, tovarășa de la PSD le-a dat premii – diplome și ceva bănuți…

Acest demers a stârnit indignarea liberalului Adrian Cozma, care a avut o reacție dură pe contul oficial de Facebook, acuzând-o public pe Fedorca de comportament comunistoid.

Adrian Cozma: ”Premiile d-nei Primar Fedorca, acordate în ultima zi de campanie electorală, nu sunt altceva decât șpagă electorală din bani publici!”

Cozma s-a declarat oripilat de acest mod de a face politică, unul, de altfel ce este specific PSD, de 30 de ani încoace.

Liberalul a considerat penibil acest demers de a cumpăra copiii cu premii, în speranța că micuții devin agenți electorali și-și conving părinții să voteze partidul lui Dragnea.

Ce l-a deranjat pe Adrian Cozma a fost acest mod transparent, nerușinat, al d-nei Primar din Negrești-Oaș, de a se folosi de niște copii puri pentru a-și atinge scopuri politice meschine.

PSD premiază orice. Președinta PSD a județului Satu Mare și-a arătat (din nou ) reflexele comunist-socialiste, în ultima zi de campanie electorală. A adunat orașul pentru a da premii, bani și alte favoruri. Au fost oprite orele la clasă în școli, au fost adunați sportivii, elevii și ONG-urile la apelul PSD. Doamna primar din Negrești-Oaș ne-a demonstrat cum se face politică la PSD. Nu a dat un premiu, două sau cinci. A dat 500 de premii. Adică tot orașul ei e premiant. E suficient să participi la un concurs că primești premiu de la PSD. Mai rar așa ceva , este reacția consilierului județean Adrian Cozma (PNL), preluată de pe contul său oficial de social media.

Acesta ne-a declarat că e revoltat de nerușinarea d-nei Fedorca: ”Nu am neapărat ceva cu faptul că a dat premii copiilor. Foarte bine! Ce e revoltător e că i-a umilit pe Oșeni: în ultima zi de campanie, Fedorca și-a zis, probabil în stilul cinic de tip Dragnea și Teleorman– hai să vă cumpăr cu o diplomă și câțiva lei, ca să votați cum trebuie duminică. E o rușine ce face PSD, e o obrăznicie să jignească inteligența și demnitatea Oșenilor în acest fel!”

La Negrești, Fedorca întreține o atmosferă de comunism întunecat, de anii 80

Fedorca a acordat copiilor 500 de premii, din bani publici, pretextând că îi recompensează pentru diverse reușite. Acest fapt nu e negativ în sine, ce e negativ este contextul umilitor, unul ce reamintește de vremurile de tristă amintire.

Doar așa știe d-na Fedorca să câștige competiții electorale: nedându-se înapoi nici măcar de la a otrăvi și manipula mințile fragede ale unor copii. Orice, pentru o mână de voturi, acesta pare principiul politic de bază al PSD la Negrești-Oaș.

Astfel, copiii sunt educați de mici, că pentru a primi bani nu trebuie decât să fie aserviți câte unui politruc, precum Aurelia Fedorca, iar restul vine de la sine…

Din nefericire, Negreștenii sunt ținuți de PSD în întuneric, ca în mitica peșteră platonică, cu iluzia că Fedorca și partidul pe care-l conduce, fac ce trebuie pentru oraș și cetățeni.

Surprinzător este că, dintre politicienii sătmăreni, doar Adrian Cozma a reacționat public la aceste metode învechite, cinice, comunistoide, pe care PSD le activează, cu ocazia fiecărei campanii. De fiecare dată, mai jenant, mai dezgustător!

Iată că s-a ajuns până la nivelul în care și mințile pure ale copiilor sunt atacate de pesediștii disperați că vor pierde, nu doar alegerile europarlamentare, ci și guvernarea, în viitorul apropiat… PSD, la Negrești-Oaș, duce șpaga electorală pe noi și obscene culmi…

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.