VIDEO! Un viceprimar PSD a sărit cu o SABIE la gâtul unui ales ALDE

0

Un viceprimar PSD și un președinte de partid Alde, în război, ieri, în ultima zi de campanie. Viceprimarul comunei Izvoarele, Marian Olan a sărit cu sabia la președintele Alde Izvoarele, Alin Stanciu Bănică, totul pe fond politic. 

Scene șocante au avut loc, vineri seara, în județul Giurgiu, între doi politicieni despre care ar trebui să fie aliați! Viceprimarul comunei Izvoarele, Marian Olan, de la PSD, a scos o sabie cu care a vrut să-l taie pe Alin Stanciu Bănică, preşedintele ALDE Izvoarele.

Liderul PSD, aflat în stare de ebrietate, a luat o sabie din mașina pe care o conduce și s-a îndreptat spre reprezentantul ALDE. Atacatorul nu a putut să își ducă la bun sfârșit planul, din fericire, fiind împiedicat de mai multe persoane.
La fața locului au ajuns și mai mulți polițiști, care efectuează, deja, o anchetă, pentru a stabili ce s-a întâmplat, informează stiripesurse.ro

Toma Petcu, fost ministru al Energiei, a declarat că incidentul dintre viceprimarul comunei Izvoarele, Marian Olan, și președintele ALDE Izvoarele, Alin Stanciu Bănică, ar fi pornit de la politică, cei din Alianță fiind într-o acțiune de campanie ieri.  Acesta acuză că deși poliția a trimis mai mulți agenți la fața locului, aceștia nu au luat nicio măsură.

Imagini şocante: Un viceprimar PSD atacă cu sabia un ales ALDE în Giurgiu

Imagini şocante: Un viceprimar PSD atacă cu sabia un ales ALDE în Giurgiu#stiripesurseDETALII – https://www.stiripesurse.ro/aten-ie-imagini-ocante-un-lider-psd-a-scos-sabia-sa-il-spintece-pe-un-omolog-de-la-alde_1352781.html

Publicată de stiripesurse.ro pe Vineri, 24 mai 2019

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.