Au votat îmbrăcați în mire și mireasă! Doi tineri din Satu Mare și-au unit destinele chiar în ziua Alegerilor

0

O mulțime de evenimente au avut loc în Satu Mare în acest weekend. Pe lângă Zilele Orașului Satu Mare, care s-au desfășurat în perioada 24-26 mai, au avut loc și Alegerile Europarlamentare și Referendumul. Dar pentru doi tineri sătmăreni, evenimentul cel mai important din viața lor a fost propria nuntă. Remus și Roxana, un inginer și o învățătoare din Satu Mare, și-au unit destinele ieri, pe 26 mai, chiar în ziua alegerilor.

Alegerile Europarlamentare și referendumul au strânsă legătură cu ziua în care au devenit soț și soție nu doar pentru că nunta lor a avut loc în aceeași zi, ci și pentru că au votat.

Da, cei doi tineri au conștientizat importanța acestor alegeri în atât în viața lor, a noastră, a tuturor românilor, și au plecat de la propria nuntă pentru 15-20 de minute pentru a se deplasa la o secție de votare din municipiul Satu Mare pentru exercitarea dreptului la vot.

Deși s-au aflat la unul dintre cele mai importante momente din viața lor, ca niște cetățeni responsabili, au ținut să fie prezenți la vot pentru că au conștientizat importanța acestor voturi pentru viitorul lor și, de acum înainte, pentru viitorul lor ca familie.

Cei doi proaspăt căsătoriți au ținut să imortalizeze momentul și s-au fotografiat la ieșirea din secția de vot, în haine de mire și mireasă, dar și cu buletinele cu ștampila de vot, în mână.

Cel mai probabil, cei doi au votat responsabil, iar astăzi, printre cele mai frumoase daruri de nuntă, se numără și rezultatele Alegerilor Europarlamentare și a Referendumului, la care au participat în timpul propriei nunți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.