Negreștenii își vor înapoi titlul de ,,Cetățean de Onoare al Negreștiului”, dat lui Liviu Dragnea!

1

Zile negre pentru Partidul Social Democrat. După rezultatele slabe și neașteptate în urma alegerilor europarlamentare și a referendumului, după ce au fost bătuți la voturi mai peste tot, iar liderul partidului, Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani și jumătate de închisoare, nici în Satu Mare lucrurile nu stau mai bine pentru formațiune la nivel județean.

PSD a fost bătut chiar în capitala Oașului, la președintele PSD Satu Mare și primarul orașului Negrești, Aurelia Fedorca, acasă, acolo unde mulți s-ar fi așteptat să aibă majoritate de voturi. Negreștenii în schimb, au ales PNL pentru europarlamentare, iar pe deasupra, îi cer doamnei primar să-i retragă titlul de ,,Cetățean de onoare al Negreștiului” lui Liviu Dragnea, cel care a primit distincția în urmă cu 5 ani, în 2014, chiar la Negrești Oaș. Motivul este bineînțeles sentința liderului PSD, care se află acum la Rahova.

Oșenii au cerut astăzi titlul înapoi.

,,Țara Orașului a rămas azi fara unu dintre cetățenii de onoarea ai orașului, 3 ani si jumatate cu executare plus ce se mai adună. Pe această cale rugăm autoritățile Negrestene sa îi retragă acestui pușcăriaș titlul de cetățean de onoare. Iar aceasta decizie sa fie făcută publică. Va mulțumim.”, afirmă un tânăr care pare a fi vocea oșenilor

“Organizația PNL Negrești – Oaș îi cere public, primarului Aurelia Fedorca, retragerea distincției de ” Cetățean de onoare” al infractorului Dragnea. Imaginea negreștenilor nu poate fi asociată cu cea a unui condamnat penal.

Este esențial pentru concetățenii noștri să se facă urgent această reparație morală și sa fie anunțată public.”, mesajul publicat de PNL Negrești Oaș

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.