PSD a luat bătaie chiar și acasă la președintele de partid și primarul Negrești Oaș, Aurelia Fedorca

0

Surprinzător, PSD a fost bătut chiar și a acasă la președintele filialei Satu Mare și primarul Negrești Oaș, Aurelia Fedorca. Rezultatul a fost unul surprinzător pentru negreșteni, care au numit rezultatul unul istoric, dar mai ales pentru președintele Psd, care a numit, la rândul său, rezultatul întregului vot unul neașteptat și mult sub așteptari.

Nici în municipiul Satu Mare lucrurile nu stau mai bine pentru social democrați, acolo unde, UDMR se află pe primul loc în urma voturile, datorită etnicilor maghiari, iar PSD e pe locul 3. La Negrești Oaș, infrangerea PSD-ului este surprinzătoare deoarece, în ,,capitala” Oașului, PSD-ul e ,,la el acasă” din două motive: Aurelia Fedorca este președintele PSD Satu Mare, dar și primarul orașului Negrești.

“Victorie istorică a PNL-eului la NEGREȘTI OAȘ ! Cu ajutorul vostru am învins aroganța PSD-istă. Mulțumim negreștenilor de 1615 ori, scor cu care am câștigat bătălia cu armata PSD care a adunat doar 1277 voturi. Rămâneți alături de noi în continuare deoarece urmează alte trei bătălii electorale. Numai împreună putem câștiga. Nu vrem să vă dezamagim. MULTUMIM DIN SUFLET!!!”, a fost mesajul de ieri a celor de la PNL Negrești Oaș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.