VIDEO. Liviu Dragnea a ajuns la pușcărie! Ultimele imagini cu el în libertate

0

Liviu Dragnea, a ajuns la Penitenciarul Rahova. El a fost preluat de poliţişti de acasă şi dus la închisoare. Acesta a creat o diversiune înainte: a dat semne că a decis să se predea singur şi a pus presa pe urmele unei alte maşini pentru a nu fi filmat când părăseşte casa.

Dragnea a fost dus la Penitenciarul Rahova cu o mașină a poliției, se află pe locurile din spate și lângă el avea un polițist. Liderul PSD nu avea cătușe la mâini și avea cartea de identitate în buzunarul de la piept.
Nu a vrut să comunice cu jurnaliștii, care stau la geamul mașinii și privește doar în față, deloc.

Liviu Dragnea se afla în a doua maşină care a plecat de la reşedinţa acestuia din nordul Capitalei. El era îmbrăcat cu o cămaşă în dungi, iar în buzunarul de la piept are cartea de identitate, după cum se vede în imaginile transmise de televiziunile de ştiri.

O a doua maşină a părăsit reşedinţa lui Liviu Dragnea, la aproximativ 20 de minute după ce primul autoturism a plecat.

Zeci de oameni au strigat „La puşcărie!” când primul autoturism, maşina personală a lui Liviu Dragnea, a ieşit din reşedinţa acestuia din nordul Capitalei, luni după-amiază. Autoturismul are geamuri fumurii, care erau şi acoperite cu perdeluţe.

Câţiva bărbaţi chiar au lovit maşina în care se afla Liviu Dragnea, în drum spre Rahova, iar acolo mai puțin oameni l-au așteptat cu diferite urale, dar și un borcan cu mazăre, insinuând faptul că și Radu Mare, fostul primar la Constanței se află în aceeși situație.

 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3754&v=wbNdAd7ydrk

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.