Curioși cum a petrecut Liviu Dragnea prima noapte după gratii? Nu a vrut să iasă la cină!

2

Liderul PSD, Liviu Dragnea în vârstă de 56 de ani, a fost închis luni, așa cum știm cu toții, într-o celula de la Penitenciarul Rahova, dar nu orice fel de celulă, ci una destinată VIP-urilor, prin care a mai trecut si Adrian Nastase, alt fost președinte al PSD.

Politicianul este singur în celula destinată starurilor. Camera ar fi fost recent renovată. Aseară, Liviu Dragnea a sărit peste cina și s-a uitat doar la televizor, susțin sursele ziare.com

De astăzi, politicianul va intra în programul de evaluare medicală și psihologică și va fi în carantină pentru o perioadă de 21 de zile.

În această perioadă, se realizează o evaluare multidisciplinară, din perspectiva educațională, psihologică și socială și sunt stabilite nevoile de educație, asistență psihologică și asistență socială, potrivit procedurilor.

La finalul celor 21 de zile, gardienii urmează să-i stabilească regimul de detenție.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, condamnat definitiv la 3 ani si 6 luni de închisoare, ar putea fi eliberat condiționat după ce a executat 2/3 din pedeapsa, potrivit prevederilor Codului Penal.

Dacă va muncii în penitenciar, va participa la programe și activități educaționale, dar și condițiile precare de detenție i-ar putea aduce zile de câștig, care i-ar putea scurta din pedeapsă. Acestea sunt niște cursuri de calificare, activități sportive ori dezbateri sau recenzii de carte, la care trebuie să participe și să se implice.

Condițiile penitenciarului Rahova în câteva imagini

La Rahova sunt 222 de camere de detinere. Are 3 terenuri de sport, 15 cabinete medicale, 3 camere de infirmerie, bloc alimentar, spalatorie, 4 ateliere, biblioteca, biserica si o capela. Fotografiile sunt prezentate de către Ministerul Justiției în 2018.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.