Oferte accesibile cu destinații de top din afară, dar sătmărenii preferă vacanțele în țară. De ce?

0

Cu gândul la vacanță, mare și soare din belșug? Și noi.
Mai e puțin până la vacanța de vară, iar în timp ce unii au planurile deja făcute, alții încă nu știu încotro să plece, așa că agențiile de turism cu idei și oferte.
Agențiile de turism vin cu oferte indiferent de locul unde alegeți să plecați, deși anul acesta, se pare că România se află în topul referințelor din acest an. Indiferent unde alegeți să plecați, în țară sau în afara țării, vestea bună este că ofertele sunt una și una, atât la străini, cât și la noi.

Cine spune că toată lumea alege să plece în afara țării, greșește. Anul acesta de pildă, destinație de top datorită tichetelor de vacanță este România, litoralul în special, urmat de stațiunile balneare. Dar și orașele precum Brașov, Sibiu sau Oradea. Așa cum era de așteptat, printre cele mai căutate stațiuni este Mamaia. Dar pentru că Mamaia este prea departe pentru sătmărenii ceva mai comozi, Băile Felix sunt și ele pe lista preferințele în materie de vacanță. Sinaia, Sovata iar dintre orașe Oradea, au atras de asemenea interesul sătmărenilor.

O altă destinație din top pentru cei care vor să călătorească în afara granițelor țării, este Antalya, cu zboruri directe, așa cum oferă Paralela 45 Satu Mare spre exemplu, cu plecare din Baia Mare și transport gratuit de la Satu Mare la aeroportul din Baia Mare și retur.

Pentru un sejur de 7 nopți all inclusive pentru doi adulți și un copil sub 12 ani s-a vândut chiar și la 999 euro  pe familie cu taxe incluse la un hotel de 4 stele all inclusive. Nu sună bine?

Printre cele mai căutate locuri de vacanță se numără și Grecia și Egipt. Egipt oferă sejururi cu zboruri directe din Cluj Napoca, Oradea și Debrecen, începând de la 399 euro pe persoană, sejru de 7 nopți la un hotel de 5 stel all inclusive.

Pentru că se află aproape de România, Grecii oferă sejururi atât cu avionul cât și cu autocarul, însă mulți preferă să călătorească cu mașina proprie. Un sejur în Grecia este accesibil oricărui buzunar. Un sejur la 149 euro pe persoană, de 10 zile cu transport autocar din Satu Mare și cazare la vilă .

Sătmărenii ar putea să-și îndrepte atenția în acest an și spre Tunisia, recunoscută pentru plajele cu nisip fin și apa cristalină, în 2019 ocupă locul 4 in topul destinațiilor. Tarifele aici, pentru un sejur de 7 nopți all inclusive la un hotel de 4 stele, începe de la 349 euro pe persoană.

Suprinzător, la vecinii bulgari, sătmărenii vor mai puțin să meargă anul acesta, decât în alți ani, dar oferă cel mai bun tarif pentru sejururile all inclusive. Spre exemplu, în Bulgaria, anul acesta, un sejur de 7 nopți la hotel de 4 stele, fără transport, începe de la 199 euro pe persoană, în funcție de perioada dorită.

Spania, ultima destinație, dar nu cea din urmă,  se menține constant în jurul locului 5. Aici cele mai căutate locuri sunt Costa Brava din Barcelona, Palma de Mallorca și bineînțeles, Tenerife.

Prețul sejururilor aici sunt ceva mai piperate în Spania, un pachet de 7 nopți cu avion din Cluj Napoca la un hotel de 3 stele, cu demipensiune, începe de la 599 euro pe persoană.

Oferte accesibile cu destinații de top din afară, dar sătmărenii preferă vacanțele în țară. De ce? 1 Oferte accesibile cu destinații de top din afară, dar sătmărenii preferă vacanțele în țară. De ce? 2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.