Turul Transilvaniei pe biciclete, în scop caritabil. Totul pentru o fetiță de 3 ani diagnosticată cu amiotrofie spinală

0
Rotaract Baia Mare, și nu Satu Mare așa cum v-ați fi așteptat, organizează un tur pe biciclete într-un scop nobil. Patru bicicliști vor face turul Trasilvaniei, în perioada 28 mai-1 iunie, pentru micuța Sarah, o fetiță de 3 ani diagnosticată cu amiotrofie spinală tip 1. Din păcate, boala micuței Sarah Cenan i-a atrofiat mușchii, inclusiv cei respiratori și de deglutiție, în permanență copila având nevoie de asistență medicală.
Evenimentul caritabil se numește ,,Tură pentru viață”, iar cei 4 bicicliști vor parcurge 1000 de kilometri în 5 zile, cu opriri în Satu Mare și Carei.Patru cicliști ai clubului MiBo Adventures vor străbate, în perioada 28 mai – 1 iunie 2019, 1000 km, iar fiecare kilometru parcurs va adăuga un euro în contul micuței Sarah Cenan. Din suma obținută din donații, Rotaract TEAM Baia Mare îi va pune la dispoziție consumabile pentru un an de zile, cât și sisteme ortopedice (verticalizator și scaun ortopedic).
Pentru Sarah se poate dona, iar oricine dorește să o facă contul RO66 BTRL RONC RT02 0048 9903 este deschis la Banca Trasilvania pe numele Rotaract TEAM Baia Mare, respectiv prin SMS donând 10 euro la numerele 7560 (Orange) si 7410 (Vodafone) cu textul ,,sprijina 1398 + numele tau’’.

Cicliștii participanți la “Tură pentru viață!” sunt Groza Mihai, Turciac Bogdan, Panican Romeo si Porfire Dan.

Aceștia au răspuns provocării Rotaract TEAM Baia Mare și s-au antrenat încă de anul trecut pentru lunga și extenuanta cursă.Cei care vor să se alăture proiectului pot încuraja cicliștii la startul în tură, care va avea loc marţi, 28 mai 2019, de la ora 8.30, în Centrul Vechi Baia Mare, dar și pe parcurs, orașele pe care urmează să le parcurgă caravana ciclistă fiind: Baia Mare – Cluj-Napoca – Mediaș – Sibiu – Sebeș – Orăștie – Timișoara – Arad – Oradea – Carei – Satu Mare – Baia Mare, cu mențiunea că la Carei vor sosi în ziua a 4-a, 31 mai 2019, în jurului orei 20.00, iar spre Satu Mare vor porni în ziua a 5-a, în jurul orei 6.00 și vor ajunge în jurul orei 7.50 . Jurnalul de bord va fi disponibil pe Facebook, pe pagina evenimentului “Tură pentru viață”.

Turul Transilvaniei pe biciclete, în scop caritabil. Totul pentru o fetiță de 3 ani diagnosticată cu amiotrofie spinală 1

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.