VIDEO. Accident grav cu o victimă, între Botiz și Ciuperceni! Pompierii au intervenit pentru descarcerare

O persoană a rămas captivă în mașină după impactul puternic dintre două mașini. Accidentul s-a petrecut între localitățile  Botiz și Ciuperceni, victima a rămas captivă în mașină, iar pompierii au fost nevoiți să intervină pentru descarcerare și extragerea ei.

O ambulanță și două echipaje SMURD s-au deplasat de urgență la fața locului.

Unul dintre șoferii implicați în accident, după cum se poate vedea și în video, era extrem de speriat.

,,În urmă cu doar câteva minute, pompierii sătmăreni au fost solicitați să intervină pentru descarcerarea și extragerea unei persoane rămasă captivă în autoturism, în urma unui accident rutier, produs între localitățile Botiz și Ciuperceni.

La fața locului s-au deplasat de urgență mai multe echipaje cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, 2 ambulanțe SMURD și 2 ambulanțe aparținând SAJ. Trei din cele patru persoane implicate au reușit să iasă singure din autovehicul, însă pentru extragerea șoferului unuia dintre autoturisme s-au impus aplicarea manevrelor de descarcerare. Toate cele 4 victime se aflau în stare de conștientă și au fost transportate la UPU Satu Mare pentru efectuarea de investigații medicale suplimentare.”, potrivit pompierilor

Accident grav între Botiz și Ciuperceni!

Publicată de Coco Cosmin pe Marţi, 28 mai 2019

Recommended For You

About the Author: alina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *