S-a lăsat cu focuri de armă, ca în filmele cu mascați! Bărbații prinși nu s-au supus ordinelor polițiștilor

0

Seara trecută, aproape de miezul nopții, în jurul orei 23.50, un echipaj al poliției de frontieră Negrești Oaș au surprins pe direcţia comunei Cămârzana, spre interiorul țării noastre, mai multe persoane care transportau mai multe colete voluminoase.

Polițiștii au vurt să-i rețină pe aceștia, efectuând somațiile legale prin voce, dar bărbații care făceau contrabandă cu țigări au abandonat coletele şi au luat-o la fugă spre Ucraina.

În timpul acțiunii, polițiștii de frontieră au fost nevoiți să tragă un foc de avertisment în plan vertical cu respectarea prevederilor legale, deoarece bărbații nu s-au supus somațiilor legale și au fugit în Ucraina, profitând că în zona respectivă terenul este accidentat și împădurit.

Polițiștii au alertat polițiștii de frontieră ale Ucrainei pentru a cerceta zona și a-i găsi. Asupra lor bărbații aveau 36 de colete cu țigări, adică 18.000 pachete cu țigări, de proveniență ucraineană, în valoare de 210.600 lei.

Ţigările au fost confiscate, iar acum polițiștii efectuează verificări pentru identificarea persoanelor implicate și a documentării întregii activități infracționale.LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.