Planuri mărețe pentru Stadionul ,,Dinamo”. Va fi complet reabilitat și se va transforma într-unul ultramodern

0

O veste bună pentru iubitorii de sport de toate vârstele. Printre proiectele de hotărâre propuse astăzi spre adoptare se numără și reabilitarea bazei sportive de pe strada 24 ianuarie numărul 2 sau cum i se mai spune: stadionul ,,Dinamo”. Proiectul de hotărâre privind aprobarea documentației și a indicatorilor tehnico-economici la obiectivul de investiție a fost adoptat.
Acestuia i se promite o cu totul altă față. De la terenul de fotbal mai mare care va fi modernizat, vestiarul reabilitat, covor sintetic și o altă față a terenului de baschet.
Nici cei care obișnuiesc să meargă la alergat aici nu au de ce să se teamă, pista de alergare fi și ea modernizată și va putea fi folosită în același scop, ca și până acum.

,,Am spus de mai multe ori că trebui să revitalizăm acea zonă, este o operare împărțită între municipiul Satu Mare, Federația Română de fotbal și Liceul cu program sportiv. Noi prin acest proiect vom amenaja un teren mai mare de fotbal , vom reabilita, repara și vestiarul, facem și nocturnă, bineînțeles vrem să rămână pista de alergare pentru toți sătmărenii, iar covorul sintetic îl va da la dispoziție Federația Română de Fotbal, cu aparatura specifică de curățare a suprafeței sintetice.”, a dezvăluit primarul Kereskenyi Gabor, imediat după ședință 

Terenul de baschet va intra și el de asemenea în reabilitare pentru a putea fi folosit în condiții cât mai bune de către iubitorii acestui sport.

Planuri mărețe pentru Stadionul ,,Dinamo". Va fi complet reabilitat și se va transforma într-unul ultramodern 1 Planuri mărețe pentru Stadionul ,,Dinamo". Va fi complet reabilitat și se va transforma într-unul ultramodern 2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.