Cum a reușit o festivitate se sfârșit de an să blocheze traficul in Satu Mare. S-a lăsat cu proteste și cereri de demisie

0

Festivitate cu scântei la ,,Colegiul Național Mihai Eminescu” din Satu Mare.

Anul acesta, festivitatea de sfârșit de an nu s-a ținut în curtea liceului ca în fiecare an, ci la o locație specială: restaurantul Esedra.

Decizia a fost luată de către directorul liceului, Liviu Rotaru, spre disperarea elevilor care s-au împotrivit categoric, ba chiar au existat un schimb de replici acide între cele două părți.

Fără succes însă. Festivitatea s-a ținut la Esedra, iar pe lângă revoltata stârnită printre elevi și părinți, evenimentul a scos din sărite și participanții la trafic.

Cum a reușit o festivitate se sfârșit de an să blocheze traficul in Satu Mare. S-a lăsat cu proteste și cereri de demisie 1

Festivitatea de final de an de la Eminescu a blocat strada Gorunului, spre disperarea șoferilor.

Zeci de mașini au stat în trafic preț de zeci de minute pentru că strada a fost blocată de mașinile celor care au participat la festivitate. Nu toate au încăput în parcarea restaurantului, așa că multe mașini au fost parcate și pe marginea drumului. Drept urmare, s-a creat o coadă lungă de mașini care i-a ținut pe șoferi blocați în trafic cu nervii întinși la maxim.

Cum a reușit o festivitate se sfârșit de an să blocheze traficul in Satu Mare. S-a lăsat cu proteste și cereri de demisie 2

Decizia neinspirată se pare că a fost contestată și de către elevii liceului care s-ar fi opus categoric ca festivitatea lor să aibă loc la un restaurant sau în oricare altă parte decât curtea liceului, așa cum se obișnuiește la astfel de evenimente.

Elevii au fost atât de revoltați încât au protestat și chiar iau cerut demisia directorului.

Potrivit directorului liceului, Liviu Rotaru, decizia a fost luată din motive de siguranța și pentru a evita evenimente neplăcute. Și condițiile meteo nefavorabile se pare ca ar fi fost unul din motivele pentru care directorul a ales o altă locație decât curtea liceului, sala de festivitate a Colegiul Național Mihai Eminescu fiind prea mică pentru toți elevii absolvenți, părinții și prietenii care iau parte la eveniment.

Elevii l-au acuzat pe director ca le-a distrus momentul pe care l-au așteptat încă din prima zi de liceu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.