Ești iubitor de sport? Atunci înscrie-te la turneele de volei și fotbal organizate în scop caritabil

0

Rotaract pentru sănătate, ediția a V a, va avea loc vineri, 8 iunie în Satu Mare, iar înscrierile pentru turneele de volei și fotbal au început.

Rotaract Club Satu Mare, în parteneriat cu DJST Satu Mare, Centrul Cultural „G.M. Zamfirescu”, Primăria Municipiului Satu Mare și Consiliul Local Satu Mare, organizează a 5-a ediție a evenimentului caritabil „Rotaract pentru Sănătate”!

Ești iubitor de sport? Atunci înscrie-te la turneele de volei și fotbal organizate în scop caritabil 1

Voluntarii vă invită să luați parte la competițiile sportive cu premii mari, care vor avea loc la Centrul de agrement „Tabere”, sâmbătă, pe 8 iunie, de la ora 9:00.

,,Evenimentul este dedicat tuturor iubitorilor de sport, celor care sunt preocupați de alimentația și de sănătatea lor, copiilor și celor care vor să petreacă o zi plină de activități sportive. Pe lângă activitățile sportive, organizatorii au anunțat că participanții vor avea parte și de voie bună, muzică și mult soare în suflete! De asemenea, aceștia îi îndeamnă pe sătmăreni să vină pregătiți cu coșurile de picnic.”, anunță Rotaract

Va fi o activitate organizată în scop caritabil, dar cu multe premii.

Luni au început înscrierile online la principalele competiții sportive de la eveniment: volei și fotbal.

Echipele câștigătoare au șansa de a pleca acasă cu premii mari ca mingi profesionale, vouchere cadou, plus alte premii.

Pentru alte detalii despre concurs și data exactă în care vor începe înscrierile, organizatorii vă invită să urmăriți  evenimentul pe pagina de Facebook.

Pe lângă volei și fotbal, vor mai fi și alte activități, precum aruncarea mingii de oină, kangoo jumps, zumba, treasure hunt pentru copii și plimbări cu ponei pentru copii, cu sprijinul  Asociației Ecvestre „Perla Neagră”.

,,Mai mult decât atât, în curând se vor anunța și mai multe surprize.
De asemenea, va avea loc și o demonstrație cu privire la acordarea primului ajutor, prezentată de Crucea Roșie.”, au declarat cei de la Rotaract Satu Mare

Ești iubitor de sport? Atunci înscrie-te la turneele de volei și fotbal organizate în scop caritabil 2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.