Incredibil ce a putut să găsească o sătmăreancă într-un pui la rotisor cumpărat de la un supermarket

0

Un supermarket din Satu Mare servește pui la rotisor…cu tot cu mațe. Nu, nu e glumă. I s-a întâmplat asta unei sătmărence chiar la un supermarket extrem de cunoscut și vechi în oraș.

Din ce în ce mai mulți sătmăreni se plâng de tot felul de experiențe neplăcute cu alimentele cumpărate din supremarket-uri. Astăzi, o femeie a fost cea ca și-a exprimat public, pe rețelele de socializare, experiența extrem de neplăcută cu un pui la rotisor cumpărat dintr-un supermaket extrem de cunoscut din Satu Mare.

Deși este un pui la rotisor gătit  în același supermarket care oferă și produse gătite spre vânzare, femeia se plânge că puiul i-a fost vândut cu tot cu mațe. Ba mai mult, și mirosul este unul insuportabil, potrivit femeii.

După ce pozele au fost făcute publice pe Facebook, tot mai multe persoane au povestit că s-au aflat în situații similare sau identice chiar.

O altă sătmăreancă a povestit ca prin aceeași experiență a trecut și ea la același supermaket, iar după ce s-a întors să ceară explicații magazinului, răspunsul celor de acolo a fost că ,,așa sunt toți puii la rotisor”.

Toți cei care au aflat experiența sătmărencei s-au arătat indignați și au sfătuit-o să ceară explicații magazinului.

Zis și făcut. Femeia a cerut explicații magazinului, iar răspunsul a fost halucinant.

,,L-am dus înapoi acuma și mi-au spus că așa trebuie să arate de la condimente, bineînțeles că nu am acceptat ce mi-au spus și am întrebat-o pe doamna de acolo daca ea ar putea mânca organele pline de sânge sau dacă ar putea să le de-a copiilor așa ceva? S-a roșit la fața și nu a mai spus nimic, doar că nu știe de ce, câ doar condimente a pus pe pui”, a explicat sătmăreanca

 

Incredibil ce a putut să găsească o sătmăreancă într-un pui la rotisor cumpărat de la un supermarket 1

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.