Pesedimea intră în comă! Rareș Bogdan anunță eliminarea pensiilor speciale și ‘tăierea posturilor de lux’ ale bugetarilor PSD

Rares Bogdan anunță că liberalii vor elimina ”posturile de lux” ale bugetofagilor PSD, ALDE sau UDMR din consiliile de administrație. De asemenea, tot acesta promite că și pensiile speciale vor fi eliminate.

Anunțul vine într-o postare pe pagina sa de Facebook, acolo, unde, Rareș Bogdan a anunțat:”PNL taie posturile de lux ale clientelei politice plătită cu indemnizații de uriașe. Nu vor mai fi 7 membri în consilii de administrație bănoase. Maxim 3. Un bugetofag de lux al PSD, ALDE sau UDMR nu poate fi în mai mult de un consiliu de administrație, nu în 3, nu în 5, nu în 7! Unul singur. Voi cere parlamentarilor PNL sa taie prin lege numărul bugetarilor de lux care capusează banii romanilor! În regim de urgență”, a scris Rareș Bogdan pe Facebook.

Într-un comentariu la această postare, un internaut amintește ca PNL a promis și anularea pensiilor speciale. Rareș Bogdan a replicat: ”Și vom face! După cum am și anunțat!”

Recommended For You

About the Author: alina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *