Dublu scandal la Spitalul Județean Satu Mare. A fost nevoie de intervenția poliției

0

S-a lăsat cu scandal la Spitalul Județean Satu Mare. Unul în parcul de lângă, din cauza oamenilor străzii, iar altul chiar la poarta spitalului între portar și câțiva vizitatori. Poliția a fost nevoită să intervină pentru a calma spiritele în ambele situații.

Nu e o noutate faptul că oamenii străzii dau târcoale acestei zonei dintotdeauna. De această dată oamenii legii au intervenit pentru a alunga persoanele fără adăpost care, spun polițiștii, i-ar deranja pe locuitorii zonei care frecventează parcul, ba chiar se plâng aceștia, nu ar avea loc de ei. Câteva persoane care locuiesc în zonă au cerut intervenția poliției pentru a-i alunga pe ,,boschetari”.
Unii dintre oamenii străzii care frecventează acea zonă sunt tocmai din Viile Satu Mare.

Dublu scandal la Spitalul Județean Satu Mare. A fost nevoie de intervenția poliției 1

Dublu scandal la Spitalul Județean Satu Mare. A fost nevoie de intervenția poliției 2

În cele din urmă, ,,boschetarii” au fost alungați.

Dublu scandal la Spitalul Județean Satu Mare. A fost nevoie de intervenția poliției 3

Scandalul nu s-a terminat aici. După ce oamenii străzii au fost alungați din micul parc, la poarta Spitalului Județean, familia unui pacient a făcut scandal pentru că portarul nu le-a permis intrarea.

Acest lucru nu a fost posibil pentru că portarii au reguli stricte în ceea ce privește intrarea mai multor persoane în afara programului de vizită. În afara programului de vizită are voie numai aparținătorul pacientului, iar pentru a avea acces și alți membri ai familiei în afara programului de vizită este nevoie de bilet de voie semnat de către medic.

Dublu scandal la Spitalul Județean Satu Mare. A fost nevoie de intervenția poliției 4

Dublu scandal la Spitalul Județean Satu Mare. A fost nevoie de intervenția poliției 5

Vizitatorii nu au vrut să se supună regulilor impuse de spital și transmise de portar și au început să se certe cu portarul.

A ieșit un mare scandal la care a fost nevoită să intervină și poliția pentru a calma spiritele și pentru a pune capăt conflictului înainte să degenereze.

Polițiștii au pus capăt conflictului, iar vizitatorii s-au conformat programului de vizită.

Portarii au primit reguli stricte din partea conducerii spitalului și al medicilor de a nu-i lăsa pe vizitatori să intre în spital în afara programului de vizită bine stabilit.

În aceeași zi, unul dintre portari a fost mustrat de către o doctoriță pentru că ar permite să între prea multe mașini ale vizitatorilor să parcheze în încingă spitalului, iar asta îi face pe unii medici să nu mai găsească loc de parcare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.