De când au descoperit ,,Londra”, unii sătmăreni nu se mai satură să fure

0

De când sătmărenii (românii în general) au descoperit au descoperit ,,Londra”, nu se mai satură să fure. Oricât de dur sună, în județul nostru sunt tot mai multe cazuri de furt. La Vama Petea, tot a doua zi apare cel puțin un caz de furt. Azi un ou, mâine un bou. Mâine o mașină, poimâine un ATV, și tot așa.

De la mașini scumpe, acum și ATV-uri…tot scumpe. 

 De această dată, un ATV în valoare de 16.800 de lei a sustras un sătmărean din Marea Britanie. În mercedesul la volanul căruia de afla, seara trecută, în jurul orei 19:00, a fost depistat ATV-ul furat.

,,Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea – I.T.P.F. Sighetu Marmației au indisponibilizat un ATV, ce figura în bazele de date ca fiind căutat de autorităţile din Marea Britanie.”

ATV-ul furat a fost găsit în urma unui control efectuat de către polițiștii de frontieră la intrare în țară.

Bărbatul, A. G., după inițialele numelui său, în vârstă de 35 de ani, conducea o autoutilitară Mercedes, în care transporta un ATV, marca CF Moto, fără număr de înmatriculare.

Polițiștii au efectuat verificări suplimentare în baza de date şi așa au descoperit că ATV-ul ,,este bun căutat pentru confiscare”, alertă introdusă de autoritățile din Marea Britanie, în urmă cu aproape doi ani, pe data de 02.11.2017.

Acum oamenii legii fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, iar ATV-ul în valoare de 16.800 lei a fost indisponibilizat la sediul poliţiei de frontieră până la finalizarea cercetărilor.

De când au descoperit ,,Londra”, unii sătmăreni nu se mai satură să fure 1

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.