Racolatorii de ,,modele” din Sătmar despre poliție: “Vine, dar tot așa pleacă înapoi!” Atenție, și-au început din nou activitatea pe la terase

0

Cum s-a făcut cald afară, cum falșii ,,căutători” de modele lovesc din nou. Și unde pot găsi cele mai multe ,,victime” dacă nu în centrul Sătmarului?
Pentru că s-a făcut cald, sătmărenii ies la terase, iar ,,pe corso” e locul perfect unde escrocii pot găsi cele mai multe persoane, pe care să le transforme ulterior în victime.

Zilele acestea, în Piața Libertății, pe lângă terase, și-au făcut apariția doi noi ,,racolatori de modele”, care se aflau în plină acțiune. Victimele: doi tineri care se deplasau pe stradă. Aceștia au fost abordați de o femeie îmbrăcată toată în negru, inclusiv părul, mai puțin pantofii. După rețeta clasică, a încercat să-i ademenească cu promisiuni și i-a invitat în biroul lor fals, închiriat pentru câteva zile.

La câțiva metri, un tânăr blond, nu foarte înalt, coleg cu femeia, își încerca și el norocul. Ghinionul lui a făcut ca persoana abordată să fie unul dintre reporterii satmareanul.ro.  La întrebarea reporterului: <<Poliția nu trece pe aici să vadă ce faceți?>>, tânărul a răspuns în timp ce râdea sfidător: “Vine, dar tot așa pleacă înapoi”. Aici s-a încheiat dialogul.

Racolatorii de ,,modele" din Sătmar despre poliție: "Vine, dar tot așa pleacă înapoi!" Atenție, și-au început din nou activitatea pe la terase 1

În urmă cu câteva săptămâni, v-am prezentat mărturii ale mai multor persoane care au fost victimele acestor indivizi care vând doar iluzii. Iluziile unei cariere în modeling care nu se va întâmpla niciodată. Cel puțin nu cu ajutorul lor.

Acești oameni sunt niște agenți falși care vrăjesc lumea promițându-le cariere în modeling și mulți bani, dar în fond, singuri care câștigă bani, sunt ei. Sume de bani sub forme de taxe sau pentru obținerea unui campanii cu un brand renumit, promițând că banii pe care îi vei câștiga ulterior, vor fi de 3 ori mai mulți. Nimic mai fals. Aceștia nu poposesc mai mult de câteva zile într-un oraș, după ce și-au atins scopul. Iar dacă îi vei sună după ce ți-au luat banii, vei avea surpriza să nu îți mai răspundă la telefon.

Agențiile a căror reprezentați afirmă că sunt, nu sunt reale și sunt doar o metodă de a face bani fără minim efort.

Nu vă lăsați păcăliți. Puteți rămâne fără sute de lei, ba chiar sute de EURO.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.