Trei femei, printre care O GRAVIDĂ, au fost victimele unui accident provocat de un sătmărean

0

Un bărbat în vârstă de 32 de ani din Satu Mare a fost autorul unui accident rutier cu trei victime, în Baia Mare. Cele trei femei, una dintre ele însărcinată, au fost transportate imediat la spital pentru îngrijiri de specialitate.

Potrivit purtătorului de cuvânt Florina Metes, al IPJ Maramures: “La ora 9.15, un satmarean de 32 de ani, care conducea un autoturism pe bulevardul Independentei din Baia Mare, nu a pastrat distanta de siguranta si a intrat in coliziune cu un autoturism condus regulamentar in fata sa. In urma impactului, autoturismul acroșat a fost proiectat pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism.

În urma impactului, trei persoane de sex feminin, printre care o gravidă, au suferit leziuni corporale și au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Conducătorii auto nu se aflau sub influența alcoolului. Cercetările continuă.

Florina Metes, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș: ,,La ora 9.15, un sătmărean de 32 de ani, care conducea un autoturism pe bulevardul Independenței din Baia Mare, nu a păstrat distanța de siguranță și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar în fata sa. În urma impactului, autoturismul acroșat a fost proiectat pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism.”

Trei autoturisme au fost implicate în accident, iar cele trei femei accidentate s-au ales cu leziuni corporale serioase și au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale, potrivit purtătorului de cuvânt ISU Maramureș, Oana Gonczi.

,,Potrivit informațiilor furnizate de Oana Gonczi, purtatorul de cuvant al ISU Maramures, trei persoane au fost transportate la spital de către SAJ și SMURD, care au intervenit la fața locului”, informează emaramureș.ro

Sursa foto: emaramures.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.