Bani să iasă! Transport ilegal de tutun pentru narghilea de sute de kilograme

De la contrandă cu țigări clasică, la transportul ilegal de tutun aromat pentru narghilea. Un alt nivel pentru cei care fac această afacere în mod ilegal. Ieri, ziua în amiaza mare, un bărbat în vârstă de 44 de ani, la volanul unui microbuz Fiat, a avut să părăsească țara pe la Vama Petea din Satu Mare.

Surpriză pentru el, însă. Deși credea că va scăpa, pe la Vama Petea, nefiind din județul Satu Mare, bărbatul nu a reușit să treacă de controalele polițiștilor de frontieră, astfel că microbuzul său a fost supus unui control amănunțit.

În compartimentul de transport marfă al microbuzului Fiat, au fost descoperite nu mai puțin de 352 de cutii care conțineau aproximativ 200 kg de tutun aromat pentru narghilea.

Polițiștii de frontieră au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere de către o persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita prevăzută de lege.


Recommended For You

About the Author: alina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *