Caravana mașinilor de epocă ia cu asalt România. Mașini retro din mai multe țări pornesc într-un tur de promovare a turismului sătmărean

0

Urmează un weekend plin de evenimente în Satu Mare. Sâmbătă, 8 iunie, de la ora 12:00 în fața Catedralei Romano-Catolice (Piața Libertății) va avea loc cea de-a VI-a ediție a Întâlnirii Cluburilor „Drum Bun” sau Parada Automobilelor de Epocă.

Evenimentul este organizat și în acest an de Clubul de Autoturisme Retro „Drum Bun”, filiala Satu Mare și Muzeul Daciei Românești cu sprijinul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu
Mare bineînțeles.

Programul evenimentului include etalarea mașinilor de epocă din țară și din străinătate, dar și o prezentare a turismului sătmărean. Se vor expune autoturisme retro din Polonia, Ucraina, Ungaria și România.

Evenimentul își propune promovarea turismul sătmărean și pasiunea pentru automobilele vechi. După ce vor deschide evenimentul la Satu Mare, o coloană formată din 20 de automobile va porni într-un turul României, în cadrul Caravanei România GO, organizată de Ambasada României în Polonia, Ministerul Infrastructurii din Polonia, Cluburile „DRUM BUN” și Camera Bilaterală Româno-Poloneză. Din caravană va face parte, bineînțeles, și sătmăreanul George Negrea, cu o Dacia 1300.

Scopul acestei caravane este acela de a promova turismul românesc și construcția autostrăzii „VIA CARPATICA”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.