Răspunsul NESIMȚIT al unui stomatolog din Satu Mare, către o pacientă

0

Sintagma ,,Clientul nostru, stăpânul nostru”, este depășită. Vechea zicală nu poate fi aplicată întotdeauna, de cele mai mult ori și nu atunci când apelezi la un medic…se pare.

În zilele noastre, după ce devii un medic/doctor respectat, spre exemplu, stomatolog, ajungi să impui clienților sau  potențialilor clienți, prețuri după ,,chef” și ai grijă să transmiți asta și celor care, timid, întreabă cât costa o anumită intervenție la cabinetul în care profesezi.

O femeie s-a lovit de răspunsul plin de nesimțire al unui stomatolog din Satu Mare, după ce l-a întrebat pe acesta care este prețul obturațiilor la cabinetul său.

Acesta a răspuns răspicat ,,La cât vreau eu!”

Femeia a postat schimbul de mesaje dintre ea și medicul stomatolog pe un grup, acolo unde a rugat oamenii să îi recomande pe cineva mai puțin arogant și la un preț decent.

Mulți au fost de părere că răspunsul stomatologului a fost deplasat, dar au existat și voci care l-au susținut, sub pretextul că nu se întreabă așa ceva pentru că medicii nu pot ști cu exactitate. Despre prețurile POMPATE, doamna, de asemenea stomatolog, nu a spus nimic însă.

Atașat, aveți conversația prin mesaje dintre un stomatolog sătmărean și o femeie, interesată de serviciile sale ca medic stomatolog.

Femeia nu a vrut să facă public numele medicului și nici cabinetul în care lucrează.

Răspunsul NESIMȚIT al unui stomatolog din Satu Mare, către o pacientă 1

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.