Un bărbat urmărit internațional a fost găsit la Vama Petea!

0


Un bărbat de 45 de ani, din Bistrița Năsăud, este urmărit internațional și descoperit ieri de către polițiștii de frontieră de la vama Petea Satu Mare. 

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea au identificat și predat autorităților competente pe bărbat, căutat de autoritățile din Germania pentru săvârşirea unor infracţiuni contra proprietății.

,,În data de 04 iunie 2019, în jurul orei 13.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, județul Satu Mare, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră un cetăţean român, R. D., în vârstă de 45 de ani, domiciliat pe raza județului Bistrița Năsăud.

La control, colegii noștri au constatat că bărbatul este căutat de autoritățile din Germania. Pe numele lui a fost emis un mandat european de arestare pentru săvârșirea unor infracțiunii contra proprietății.

Drept urmare, persoana în cauză a fost predată unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Satu Mare, în vederea luării măsurilor legale ce se impun”, informează Poliția de Frontieră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.