Robert Sighiartău (PNL), propunere legislativă de eliminare a accizei pe carburanți și a supra-impozitării muncii

0

Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, a anunțat, într-o postare pe pagina personală de Facebook, depunerea inițiativei legislative, prin care propune diminuarea accizei la carburanți, până la nivelul accizei din anul 2017 și renunțarea la supra-impozitarea contractelor de muncă cu timp parțial

Robert Sighiartău (PNL), propunere legislativă de eliminare a accizei pe carburanți și a supra-impozitării muncii 1

În motivarea inițiativei, politicianul liberal enumeră afectele negative pe care cele două măsuri de supra-impozitarea le-au avut, atât asupra economiei, cât și asupra societății românești, în ultimii ani:

– Prețul carburanților fiind unul dintre cele mai ridicate din UE, a plasat România pe primul loc în UE, pentru al treilea an consecutiv, în ceea ce privește creșterea prețurilor;

Supra-impozitarea contractelor de muncă cu timp parțial a generat două efecte negative: creșterea șomajului în rândul tinerilor și accentuarea muncii la negru.

Robert Sighiartău îndeamnă, public, și celelalte partide parlamentare să susțină această inițiativă legislativă benefică.

Am început acțiunea pentru schimbarea în bine! Am depus, împreună cu colegi parlamentari PNL, propunerea legislativă care vizează eliminarea supraimpozitării contractelor de muncă cu timp parțial precum și eliminarea supraaccizei la carburanți. Ne vom lupta în comisii și în plen pentru reușita acestui proiect reparatoriu și benefic pentru locurile de muncă, nivelul de trai și economie. Îi chemăm alături de noi pe toți parlamentarii Opoziției, pe cei de la UDMR și din grupul minorităților naționale. Îi chemăm să voteze propunerea noastră legislativă chiar și pe cei din PSD și ALDE care realizează, în al treisprezecelea ceas, cât de mult rău au făcut aceste măsuri luate de guvernele PSD-ALDE inclusiv alegătorilor care i-au trimis în Parlament. Semnalul schimbării în bine a fost dat. Hai că se poate!”, susține Robert Sighiartău, pe contul personal de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.