Decizie amânată în cazul celui mai ,,rău” drum din județ. Ce se întâmplă cu drumul DJ 193A după proteste

0

Consiliul Județean Satu Mare anunță începerea lucrărilor de întreținere la celebrul drum care a făcut înconjurul țării cu gropile lui, drumului județean DJ 193A.  Lucrările la acest drum au rămas în aer ca urmare a intrării în insolvență a firmei executante Tehnic Asist.

Biroul de Presă al CJ anunță că începând de luni, 10 iunie 2019, pe tronsonul de drum județean care face legătura între Amați și Rătești, vor începe lucrările de întreținere a drumului de piatră și de reparații cu mixtură asfaltică.

În data de 6 iunie, la Tribunalul din Botoșani, decizia a fost amânată până pe data de 20 iunie 2019 pentru soluționarea dosarului privind anularea denunțării contractului de modernizare, încheiat între Consiliul Județean Satu Mare și firma Tehnic Asist.

Pe 20 iunie, Tribunalul Botoșani va stabili dacă lucrările vor fi continuate de executant sau se va relua procedura de licitație pentru modernizarea acestui tronson de drum. Până la acea dată însă, Consiliul Județean va continua lucrările de întreținere pentru a menține circulabilă această porțiune de drum județean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.