Bătaie între mai mulți elevi de la o școală din Gherța Mică! Conducerea, după cum se obișnuiește, preocupată doar de imaginea școlii

0

Scandal la Scoala Gimnazială din Gherța Mică, județul Satu Mare. Potrivit Tv1 Satu Mare, mai mulți elevi s-au luat la bătaie, fapt ce l-a determinat pe tatăl unui dintre copii, să ia măsuri.

Bura Nicolae, susține că fiul său a fost bătut de alți trei colegi de clasă în timpul pauzei, ulterior, băiatul fiind transportat la Spitalul Negrești Oaș pentru îngrijiri.

Părintele a depus plângere la poliție, iar după consultarea victimei, a fost scos și un certificat medico-legal.
În urmă cu câteva zile, părintele victimei, Bura Nicolae susține că băiatului său i-au fost rupte hainele de pe el în urmă cu câteva zile, ar fi ajuns acasă sufocat și cu senzație de vomă.

Victima, despre care tatăl spune că este un băiat mai timid, ar fi mărturisit poliției că a fost bătut în pauza dinainte de ora de istorie.
Din declarațiile tatălui, se pare că băiatul i-ar fi mărturisit dirigintei că a fost lovit de către colegi, însă, aceasta ar fi afirmat că nu a fost ora ei cea în care a avut loc altercația.

Conducerea școlii ar fi afirmat că nu are ce să facă, susține bărbatul. Din declarațiile tatălui victimei, se pare că nu este primul incident de acest fel în școală și mai ales, nu este singurul incident în care băiatul său este implicat.
Bărbatul povestește să în urmă cu 2 ani, fiului său i-ar fi fost rupt și piciorul, tot la școală. Pe atunci, directoarea abia intrase pe postul său și l-ar fi rugat pe tată să nu-i facă probleme.

Versiunea directoarei este cu totul alta însă. Aceasta a declarat că ar fi fost pusă la curent de incidentul petrecut de către diriginta clasei, însă, susține directoare, incidentul ar fi avut loc cu între victimă și alți 2 colegi și nu 3, așa cum susține tatăl, asta după ce victima și cei 2 elevi ar fi avut un conflict verbal.

În urma declarațiilor agresorilor, directoarea susține că elevii doar s-au îmbrâncit, nu s-au bătut. De asemenea, directoarea nu a dorit să fie filmată.

Părerile sunt împărțite și cel mai probabil, adevărul este undeva la mijloc. Elevi și părinți susțin că declarațiile tatălui sunt exagerate, în timp ce alții afirmă că acesta este un caz de bullying, tot mai des întâlnit în școli.

Îngrijorător este și faptul că și de această dată, așa cum se întâmplă de cele mai multe ori, conducerea școlii este preocupată doar de imaginea proprie și cea a școlii, și nu de evitarea sau rezolvarea conflictelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.