Accident mortal! O persoană a murit, iar alte trei, printre care și un copil, au fost implicate

0

Accident rutier în localitatea Craidorolț, seara trecută. Patru persoane, printre care se numără o fetiță de 8 ani, tatăl, mama și mătușa au fost implicate într-un accident care i-a cauzat moartea femeii de 65 de ani

Accidentul s-a produs la ora 22:10 în localitatea Craidorolț, județul Satu Mare. Cauza accidentului a fost Accidentul coliziunea  autoturismului cu un stâlp de beton de pe marginea drumului.

La fața locului s-au deplasat pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Carei cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere, o ambulanță SMURD, respectiv o ambulanță SMURD TIM (Terapie Intensivă Mobilă) și două ambulanțe SAJ de la Satu Mare.

Mătușa în varstă de 65 de ani a avut nevoie de descarcerare, iar după ce a fost scoasă din mașină, un echipaj medical a executat manevre de resuscitare, însă, din nefericire, femeia nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarat decesul.

Mama, a doua femeie, se află în stare gravă după ce a fost proiectată în afara autoturismului. Femeia a fost transportată de urgență la UPU Satu Mare.

Celelate două victime, tatăl care a fost și șoferul, și fetița, le-au fost găsite diferite contuzii și traumatisme și au fost de asemenea  transportați la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare.

Accident mortal! O persoană a murit, iar alte trei, printre care și un copil, au fost implicate 1 Accident mortal! O persoană a murit, iar alte trei, printre care și un copil, au fost implicate 2 Accident mortal! O persoană a murit, iar alte trei, printre care și un copil, au fost implicate 3

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.