Ținut de o frumuseţe rară, prea puţin cunoscut în județ. Piscină, plimbări pe colinele Masivului Codru, pescuit și mâncare tradițională

0

Poți face plimbări relaxante pe colinele pădurii, o baie în piscina din mijlocul naturii, nu este deloc aglomerat și sunt abia 30 de km până în comuna Homoroade, acolo unde găsiți toate astea. Un pic paradis, prea puțin exploatat, chiar în județul Satu Mare.

După ce ajungi în comuna Homorode, nu departe, e lacul Oțeloaia, Popasul Codrenilor. O oază de liniște în mijlocul pădurii, după o săptămână de muncă. Ținutul este de o frumusețe rară, însă mai puțin cunoscut de turiști. Piscină cu apă curată ca lacrima, la temperatura potrivită, de jur împrejur, șezlonguri numai bune de stat pe ele la soare, ca la final să te întorci acasă cu un bronz perfect. Sigur, cei cărora soarele nu le priește, pot savura un cocktail pentru a se răcorii, la umbră.

Nici în ceea ce privește mâncare locul nu dezamăgește. La doi pași se găsește un restaurant cu preparate tradiționale, iar dacă doriți să poposiți o noapte, sau chiar mai multe, există și o pensiune amenajată specific zonei Codrului.

,,Arhitectura cladirii preia formele “surii” specific zonei cu porțile mari decorate cu elemente și motive tradiționale zonei.”
Zona Oțeloaia pune în evidență o parte din ce are mai frumos Codrul.

Unde mai pui că lacul Oţeloaia este populat cu mai multe specii de peşti. Aşadar, este locul perfect şi pentru o partidă de pescuit.

Când privește așa imagini, parcă nici n-ai mai pleca prin vacanțe în străinătate, ci ai rămâne aici, asta dacă n-ai fost deja.
Ținut de o frumuseţe rară, prea puţin cunoscut în județ. Piscină, plimbări pe colinele Masivului Codru, pescuit și mâncare tradițională 1Ținut de o frumuseţe rară, prea puţin cunoscut în județ. Piscină, plimbări pe colinele Masivului Codru, pescuit și mâncare tradițională 2Ținut de o frumuseţe rară, prea puţin cunoscut în județ. Piscină, plimbări pe colinele Masivului Codru, pescuit și mâncare tradițională 3Ținut de o frumuseţe rară, prea puţin cunoscut în județ. Piscină, plimbări pe colinele Masivului Codru, pescuit și mâncare tradițională 4

Ținut de o frumuseţe rară, prea puţin cunoscut în județ. Piscină, plimbări pe colinele Masivului Codru, pescuit și mâncare tradițională 5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.