Detalii șocante. Tânără cu handicap mintal, agresată sexual cu o coadă de lopată introdusă în vagin şi anus

0
Sursa: opiniedecarei.com

Detalii şocante au ieşit la iveală în urma anchetei derulate de către reprezentanţii Poliţiei şi ai Direcţiei Generale pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) la Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Cristiana din municipiul Carei, după ce o beneficiară a ajuns la spital, fiind agresată sexual de către un bărbat internat în același centru.

Potrivit surselor ziarului opiniadecarei.com, o tânără în vârstă de 33 de ani, care suferă de handicap mintal, ar fi fost violată în mod repetat în ultimele luni de către cel puţin alţi doi bărbaţi internaţi în acelaşi centru. În tot acest timp, tânăra a suferit schimbări fizice evidente. În urma violurilor repetate la care a fost supusă, victima a slăbit enorm în ultima perioadă.

În noaptea de duminică spre luni, noi pacienți în același centru, au folosit-o pe tânără pe post de jucărie sexuală. Victima ar fi fost supusă unui adevărat supliciu. Instigat de unul dintre cei care o violau în mod repetat pe tânără, un alt pacient i-a introdus tinerei o coadă de lopată în vagin şi în anus. Se pare că acesta ar fi fost modul prin care cei doi violatori ar fi dorit să se amuze, privind impasibili la suferinţele greu de imaginat la care au supus-o pe victimă, informează aceeași sursă.

Sursa foto: opiniedecarei.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.