Pentru diareea unui senator PSD – elicopter SMURD, pentru o femeie arsă – ambulanță până la Viena

0

Pentru diareea senatorului PSD de Suceava s-a înălțat un elicopter, pentru o femeie arsă în Timișoara pe mai mult de 50% din suprafața corpului s-a găsit doar o ambulanță care s-o ducă la Viena! Benzina și rovinieta au fost plătite de rude.

O femeie din Timișoara, pe numele ei Mihaela Iacob a fost afectată vineri de o explozie, i s-a indus coma și a aşteptat mai bine de trei zile să fie transportată într-un centru de mari arşi din străinătate. Când a plecat în cele din urmă spre Viena, a fost dusă şase ore cu ambulanţa, nu cu avionul. Logodnicul este pus să plătească şi combustibilul, şi rovinietele.

Pentru diareea unui senator PSD - elicopter SMURD, pentru o femeie arsă - ambulanță până la Viena 1
Sursa foto: Libertatea.ro

”Mereu plătesc aparţinătorii. Dar nu cred că sunt sume importante”, spune Raed Arafat, şeful DSU, pentru cititorii Libertatea.

Acum două săptămâni, senatorul PSD de Suceava Virginel Iordache a fost transportat de urgență la București cu elicopterul, deși afecțiunea sa, enteroviroză, putea fi rezolvată de orice spital din România.

Despre Mihaela, chiar medicii au spus că trebuie dusă afară, că se va infecta În aceeaşi noapte, medicii şi aparţinătorii au încercat să îi găsească Mihaelei Iacob un loc într-un centru de mari arşi din ţară. Am fost anunţaţi că nu s-a găsit nici un loc liber în ţară, că saloanele de la Timişoara sunt în reabilitare, iar medicii ne-au sfătuit să începem să dăm telefoane la Ministerul Sănătăţii, pentru că nu există nici un pat, a declarat un apropiat la femeii pentru Libertatea.ro.

Pentru diareea unui senator PSD - elicopter SMURD, pentru o femeie arsă - ambulanță până la Viena 2
Sursa: Libertatea.ro

„Nu avem avion, i se va oferi transport terestru” , a fost răspunsul spitalului.

Mihaela a ajuns la AKH Viena, luni în jurul orei 13.00, după un drum de şase ore şi la mai mult de 72 ore de la explozie. Combustibilul și rovigneta ambulanței au fost plătite de prieteni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.